tirsdag den 22. marts 2011

Forår = Bare fødder!I dag er der vist ingen tvivl om at vi fik et stort strejf af forår. Derfor valgte jeg også at tage læderjakken på i morges - for første gang i år. Med et godt vamset tørklæde var det helt perfekt til sådan en solrig dag.
Da jeg her til eftermiddag skulle handle droppede jeg de Converse jeg ellers havde på, og hoppede i et par ballerinaer.. årh, bare-tæer-i-ballerinaer jeg har savnet jer!!

På sådan en dejlig forårsdag er jeg så glad for mit arbejde. Intet kontor der lukker mig inde, men muligheden for at være ude og bare nyde solens stråler.

1 kommentar:

Signe sagde ...

Uh, det er jeg godt nok også misundelig på Natascha. I mit gamle job var jeg som regel også udenfor med solen, men nu sidder jeg fanget inde på kontoret. Jeg HADER det. Især de her første forårs (og sommer)dage. Hvor det eneste man har lyst til er at være ude..
Så jeg bruger alle mulige (og umulige) undskyldninger for lige at smutte en halv time. Der er pludselig rigtig meget der skal hentes, bringes, købes, ordnes og fixes, hahahah..