tirsdag den 24. august 2010

I aften



Jeg har lige fortærret den lækreste aftensmad! Frisk spinatpasta i hvidløgs-'fløde'sauce ,med kyllingefilet stegt i sød chili sauce og grønne bønner. Mums! Aftenen bruger jeg på at nærstudere IKEA-kataloget. Ren afslapning!

Opskrift:
2 fed hvidløg
Olie
Væde - hvad man ønsker. Jeg bruger ½dl. Creme Fine, 2dl. vand og 1 dl. mælk
Diverse krydderier
Pasta - jeg bruger næsten altid frisk spinatpasta, og ellers foretrækker jeg grovpasta

Tilbehør efter ønske :)

Pres hvidløgene og steg dem i en lille sjat olie. (Her kan man også sagtens tilføje bacon og alm. løg. Det havde jeg dog ikke lige hjemme..)
Tilsæt væde lidt ad gangen, så det bliver en god cremet konsistens. Brug de krydderier, du ønsker. Jeg brugte paprika, salt, peber.
Kog pasta, og tilsæt den derefter til saucen.

Kan spise for sig selv, eller med hvad man nu har lyst til..

Velbekommen :)

3 kommentarer:

Julie J. sagde ...

Ej hvor ser det lækkert ud, det skal helt sikkert prøves :D.

Hvordan er det med det der creme fine, er det lidt ligesom fløde? bare med mindre fedt?

Julie J. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Bailey sagde ...

Det det nemlig. Mener det er 7% fedt, hvor der i fløde jo kan være op til 38%... Så en halv deciliter, er jo ganske ok, i sidste ende :)

Det smager i hvert fald super lækkert, og er så hurtigt at lave!