mandag den 23. august 2010

Dullegrej #2 - Makeup
Næste indlæg i min lille serie om mine dulle-rutiner :) Det var meningen det skulle komme hver søndag, men jeg var ikke heeelt frisk på at skrive noget langt i går!

Maybeline Dream Matte Mousse
Jeg bruger ikke foundation, men kun denne sag. Den dækker lige hvad den skal; lidt i næse'randen', under øjnene og urenheder.

Rimmel Stay Matte Powder
En god og let pudder der lige kan fjerne den skinnende tendens jeg har nogle gange. Det er ikke hver dag jeg bruger den dog..

Rimmel Bronze (solpudder)
Igen, den er god og let. Jeg bruger den til at få lidt farve på kinderne, uden at virke komplet solbrændt. Denne bruger jeg hver dag, for at netop at få lidt liv i ansigtet.

Rimmel øjenskygge
Jeg er ikke til vilde farve, når det kommer til øjenskygge. Derfor vælger jeg altid noget i jordfarve-skalaen, som jeg faktisk har gjort al den tid jeg har brugt øjenskygge. Det er sjældent jeg bruger det i hverdagene, men i weekenderne bliver den flittigt brugt.

Sephora pudderbørste
Min aller-yndlingsbørste. Den trænger snart til en udskiftning, men den har virkelig tjent mig godt. Hvis du nogensinde kommer forbi en Sephora, så prøv deres børster!!

H&M øjenskyggebørste
En rigtig god børste til en lav pris. Hit! Den er stor og blød, hvilket gør det nemt at blende farver sammen. Jeg har også forskellige andre (Nilens Jord, Clinique, Sephora) i andre størrelser, men det er denne jeg oftest lige griber.

H&M Eyeliner (brun)
20 kr og god kvalitet! Mere er der ikke at sige, har vist allerede lovprist denne eyeliner ret meget :D Den smatter ikke ud, men er nem at lægge. Stiften er blød, og man kan let lægge både en alm. streg eller blende den med en øjenskygge.

Mascara: Jeg sværgede i mange år til L'oreals Longitude, men sidste forår valgte de så at tage den ud af produktion. Den havde i et stykke tid, kun været til at få i Danmark - og pludselig var den væk! :( Siden har jeg ikke 110% fundet den perfekte mascara!

Lancôme Hypnôse Precious Cells
En lille vareprøve jeg fik i min goodiebag til SATC2 premieren. Jeg er dog blevet ret glad for den, og skal vist ud og investere. Den giver gode lange vipper, og klumper på ingen måde.

L'oreal Extra-Volume Collagene
God og billig mascara - findes ofte på tilbud. Den giver store diva-vipper, og holder rigtig godt.

Diorshow Unlimited
Denne bruger jeg mest i weekenden, når jeg skal ud. Den giver nemlig enorme vipper... Virkelig god kvalitet, men måske lige i overkanten en almindelig hverdag - i hvert fald til mig :)

Shiseido vippebukker
Tja.. det er en vippebukker og den virker :)

...og ja, det var så mine makeup-rutiner..

4 kommentarer:

Katja sagde ...

æv det skulle jeg lige have vist med de der Sephora børster, gik forbi en på Rhodos på min ferie, men kom ikke derind
-Katja

fashionbysobczak.blogspot.com

Bailey sagde ...

Hvor ærgerligt! Sephora er et rent mekka for dullegrejs-elskere :D

Lika sagde ...

Åhr gid Sephora var at finde i Kbh. Det er for dårligt, synes jeg. Sidst jeg var derinde blev jeg så overvældet over alle de fine ting, at jeg ikke købte noget overhovedet, ha ha.

Bailey sagde ...

Eij, hvordan kan man lade være med at købe noget!? :D Jeg ønsker hver gang jeg går derind, at jeg behersker mig! Den butik er et mekka!!!