søndag den 1. august 2010

Bella
Mulberry Bella

Dette er makeup-pungen jeg har med på ferie. Det er egentlig en lille skuldertaske, som jeg købte hos Mulberry for snart 2½ år siden. Den har slet ikke været brugt optimalt, og jeg havde egentlig besluttet at den skulle sælges sammen med de andre tasker.. Men så kom jeg til at tænke på at den lige havde størrelsen til at rumme min makeup! Perfekt!
Fyldt med dullesager, alt fra H&M eyeliner og Rimmel concealer til Diorshow mascara og Chanel neglelak.. Når det kommer til min makeup er jeg hverken udpræget mærkedyr eller budgetpige, næh, jeg bruger det der fungerer for mig, om det så er halvdyrt eller et kup (seriøst H&M eyelineren er den bedste der findes, og så til sølle 20kr!)...

6 kommentarer:

Lika sagde ...

Vil du ikke lave et indlæg med hvilke produkter du bruger og hvad du synes om dem? Jeg synes det er så hyggelig med sådan nogle indlæg, så kan man også blive inspireret :)

Michelle sagde ...

Enig med Lika :) hvis du også selv har lyst kunne det være en god idé :)

Senette sagde ...

Hvor er det luksus med den som makeup pung - dine neglelak passer jo perfekt ned i den forreste lomme :D

Anna sagde ...

Hvor ser det fint og lækkert ud! Jeg er helt forelsket i Bella nu :)

Bailey sagde ...

Lika & Michelle: Jo det kan jeg sagtens :)

Senette: Ja lidt luksus :D Og den fungerer meget bedre som makeup-pung end som lille skuldertaske! Og forlommen var jo næsten lavet til at have lakkene stående :D

Anna: Jeg er også blevet genforelsket nu - jeg var ellers så træt af den, og fast besluttet på at den skulle videre. Men gudskelov for at jeg gav idéen en chance!

En Hittehønes verden sagde ...

Jeg kan kun sige; hvor er hun smuk! ;o)