søndag den 29. august 2010

Dullegrej #3 - Hårpleje

Centreret

Næste indlæg i serien om mine skønheds-rutiner: Hårpleje. Jeg er måske lidt kedelig på dette område, da jeg faktisk udelukkende bruger Aussie-produkter. Men når jeg har fundet noget der funker, så holder jeg ved :)

Miracle Moist Shampoo
Lækker shampoo, der dufter himmelsk af macadamia-nødder. Den har givet mit hår en masse fugt, uden at det bliver fedtet eller underligt i teksturen.

Miracle Moist Conditioner
Jeg bruger balsam hver gang jeg vasker hår (med mindre jeg bruger hårkur) - og denne er helt perfekt til formålet. Den er 'let', og tynger ikke håret som jeg har prøvet med mange andre. Ligeledes er den super nem at skylle ud igen.

3 Minute Miracle Recunstructor
Et mirakel-produkt. Jeg erstatter min balsam ca. 1 gang om ugen med denne lækre hårkur. 3 minutter i håret i bruseren, mens man eks. skrubber kroppen. Den kan virkelig noget, og jeg vil anbefale den til alle hårtyper. Den indeholder (farve)tidselolie, og giver et lækkert boost til håret.

Dual Personality - Heat protection + For straithening leave-in spray
Denne spray bruger jeg når jeg skal fønne og glatte mit hår. Man sprøjter den på håret lidt udefra, og så beskytter den super godt. Nemt og ingen fedtede fingre..

Dual Personality - Shine + Coloured hair protection serum
Denne serum bruger jeg efter varmebehandling. Den tilfører lidt shine til håret, uden at det bliver fedtet eller klasker sammen. Den samler spidserne og lægger flyvske hår ned.. Desuden bruger jeg den, da jeg jo også farver hår - og den dermed beskytter farven. Dette er mit aller-yndlings produkt fra Aussie! Kunne ikke leve uden!

Dual Personality - Hi-hold + Hi-shine hairspray (ultra strong)
Hårlak kan jeg ikke leve uden, og dette er min favorit. Den giver rigtig god hold, men uden at håret bliver stift eller klistret. En klar vinder!

Aussie kan købes i Matas til ca. 89kr-129kr. Jeg sørger dog for at købe mine fra London. Enten når jeg selv er afsted, familien er afsted eller hvis Mathilde er et smut i Danmark.. Der er næsten altid tilbud på dem hos Superdrug eller Boots, hvor man får 2 produkter for 6£, så altså en enhedspris på ca. 28kr. Godt at jeg snart skal afsted igen, for er tæt på at løbe tør!

[Bare for at gøre det helt klart, så er dette på ingen måde en reklame, eller noget jeg får penge for! Jeg har selv købt alle produkter!]

Min føntørre er en Artist Pro Dryer (1800 watt) fra OBH Nordica, som jeg er rigtig glad for. Den har 2 forskellige varme-niveauer og 3 hastigheder. Derudover også en cool-funktion.

Mit glattejern er det kendte GhD IV Styler, som virkelig lever op til sit ry! Det er uden tvivl det bedste glattejern på markedet, og er alle pengene værd! Det kan med fordel købes på LookFantastic, hvor man sparer ca. 500kr (der kommer ikke told oveni!) i forhold til prisen hos en dansk frisør.

... og det var så mine hårpleje-rutiner og hvad der fungere for mig :)

4 kommentarer:

Lika sagde ...

Elsker også selv aussie - især hårkuren. Den er fantastisk!
Må simpelthen finde et sted at få den til en mindre pris end de rædselsfulde priser herhjemme. Super indlæg.

Har lige et spm - man kan ikke søge på bloggen, er det meningen? Ville nemlig finde det indlæg hvor du skriver noget om iphone covers, men da jeg søgte, ville den intet finde til mig.

Bailey sagde ...

Det er virkelig nogle sindssyge priser herhjemme! Sidst jeg var i London købte jeg produkter for ca. 300kr - og endte med at spare ca. 700kr i forhold til Matas!!!

Æhm, det ved jeg faktisk ikke noget om.. Men kan sagtens lige smække et søgefelt ind :)

Bailey sagde ...

Jeg har åbenbart haft deaktiveret en funktion, således at min blog ikke var 'offentlig'. Men det er der lavet om på nu - og jeg har også tilføjet et søgefelt :)
Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det!

Michelle sagde ...

Jeg bruger dem også selv nogle gange:D
De er rigtig gode :)