søndag den 15. august 2010

Dullegrej #1 - HudplejeJeg bruger faktisk ikke det helt vilde, når det kommer til den slags. Og faktisk heller ikke noget fancy-smancy... Men det er produkter der virker, og har gjort det i mange år!

Matas Øjenmakeup Fjerner
Den eneste der virker ordentligt. Jeg har prøvet mange andre, men enten kan jeg ikke tåle dem eller også formår de ikke at fjerne al mascaraen. Jeg har brugt den fast siden jeg begyndte at gå med mascara, så efterhånden 9-10 år. 45kr i Matas.

Matas Skintonic
Igen, den virker bare for mig :) Den renser huden, uden at udtørre, som jeg ellers har oplevet med andre skintonics. 55kr i Matas for 250ml.

Matas renseservietter
De dage hvor der skal gå ekstra stærkt, bruger jeg kun en renseserviet, i stedet for makeup fjerner og skintonic. De er gode og effektive! 45kr for 25stk. i Matas - kan dog ofte købes på tilbud!

Kløver Vaseline
En god gammel klassiker! Når jeg har renset mit ansigt, giver jeg læberne et tyndt lag vaseline. Resten af dagen bruger jeg min Rosebud. Ca. 20kr i de fleste supermarkeder.

Clinique All About Eyes Rich
Den er dyr, men giver super god fugt til mine sarte øjne. Ca. 300kr i Matas (jeg køber den altid når jeg er ude at rejse, kender derfor ikke den præcise pris)

Dove Supreme Body Silk
Selvom det egentlig er opgivet som en bodylotion, bruger jeg den primært i ansigtet (just shoot me :D). Den giver mig silkeblød hud, og hverken fedter eller udtørrer. Ca. 50kr i de fleste supermarkeder.

Neutrogena Hand Cream
Jeg har fra naturens side ret bløde hænder, og de har derfor ikke brug for særlig pleje. Jeg smører dem et par gange om ugen med denne håndcreme, that's it. Husker ikke prisen, den er købt i London i vinters.


Det var så lidt om mine ansigtspleje-rutiner :)

13 kommentarer:

Michelle sagde ...

Endelig godt at se at jeg ikke er en den eneste matas pige - synes kun skønhedsindlæg her i blogland indeholder mega monster dyre ting hvor jeg bare tænker "det må da kunne da gøres billigere...?!?" nå ja eller "øh... den lyder god, men.. jeg har ikke råd!"

Så lækkert indlæg! Og rart at få bekræftet det ikke kun er mig der synes matas striber sgi' virker :-)

Skal også selv snart i gang med et "skønhedsindlæg :-)

Michelle sagde ...

*med matas pige mener jeg dog kun deres striber - de fleste andre produkter findes jo billigere på nettet. Det var jeg nødt til at poientere da jeg ikke er matas fan :P

Bailey sagde ...

Jeg forstår dig udmærket! Og altså, det ser da vildt lækkert ud at have Chanel osv. stående på dullegrejs-hylden, men jeg synes bare det er alt for dyrt! Og når jeg nu har fundet frem til disse (billige) produkter som virker for mig, hvorfor så skifte? :D
Og du har helt ret, jeg bruger også kun Matas til at købe 'mine' striber :)

Jeg har både makeup/hår/negle-indlæg i støbeskeen ;)

Michelle sagde ...

Godt vi forstår hinanden ;)
Ja bestemt ser det lækkert ud! Det er klart, og det kan også godt være at nogle produkter er bedre end matas, men det er jo forskelligt hvad der fungerer for os :) jeg har selv en elisabeth arden creme, jeg nænner næsten ikke at bruge af den fordi jeg ved hvor dyr den er! (fik den i gave, i januar og der er stadig lidt endnu haha)
Desuden, hvis man bruger billigt der, så kan man også få mere tøj! Det er jeg fan af! :P

Uha, glæder jeg mig til at læse!

Lika sagde ...

Super indlæg. Matas de stribede er jge også glad for især deres øjen make-up fjerner til vandfast make-up. Den svigter aldrig. Hvor køber du egentlig din rosebud? Har fået at vide, at de fås billigere på nettet men ved ikke helt hvor. Og er det den med jordbær du er glad for?

Kira sagde ...

Også en Matas' de stribede-pige her. Sådan mere eller mindre i hvert fald. ;)
Jeg er glad for deres Vitamin bodycreme. Den fugter så dejligt! Og så er renseservietterne også et hit her. Guld værd når man er træt og bare ikke gider. :D

Bailey sagde ...

Michelle: Jahh mere tøj er et hit! Og så har jeg også det princip at når jeg bruger så 'få' penge på min hudpleje, er det helt ok at give 180kr for neglelak (som mange ellers ryster på hovedet af!).

Lika: Jamen jeg har et lille lager af Rosebuds. Når jeg er i USA køber jeg altid en god stak af dem, da de koster max. 30kr. I Matas ved jeg at de koster 99kr - det giver jeg bare ikke!
Jeg ved desværre ikke lige hvor man finder dem online - ebay er jo altid et bud, hvis man bare vælger en god sælger :)

Kira: Jeg har også prøvet deres Vitamin-bodycreme (jeg har nok efterhånden prøvet alle striberne :D), men det er som om den ikke vil trænge ordentligt ind i min hud :( Den dufter i hvert fald lækkert!

Katja sagde ...

yes øjenmakeupfjerneren har jeg også trofast brugt i al den tid jeg har brugt mascara..

-Katja

fashionbysobczak.blogspot.com

Chaos sagde ...

Min hud er så sart, at jeg ikke tør eksperimentere så meget. Derfor holder jeg mig primært til Clinique, hvor jeg ved, at det virker.. :D Det er så den dyre løsning - og Matas' striber kunne sikkert gøre det lige så godt.. tør bare ikke skifte. Kender I ikke det? :D

Bailey sagde ...

Katja: Det er jo bare en klassiker! :D

Chaos: Jeg har også rigtig sart hud, og vil derfor ikke skifte - Clinique har jeg også brugt et par gange. Det har givet mig samme gode effekt som Matas striber - og så valgte jeg den billige løsning :D Dog med undtagelse af øjencremen, hvor Clinique er min alleryndlings.
Men ja, jeg kender det udmærket! Altså man gider jo heller ikke skifte hele sin rutine ud, bruge mange penge og så stå med en kæmpe skuffelse. Jeg skifter kun noget hvis det ikke virker..

Chaos sagde ...

Lige præcis! Tror dog lige jeg vil kigge på den der øjencreme og teste om den også virker hos mig. :D

Michelle sagde ...

Man prioterer jo forskelligt ;) og jeg kan godt forstå din måde at priotere på ;)

Koster rosebud kun 30 kr. i USA?! Satans, hvorfor er det ikke lige at du er min aller-yndlings veninde så du liiiige kunne nuppe nogle med hjem til mig? ;) suk. :P

Bailey sagde ...

Hehe, hvis jeg stod og skulle til USA købte jeg gerne med hjem og solgte videre (det gjorde jeg sidste gang) - men desværre er der ingen ferie af den slags i sigte..