mandag den 9. august 2010

Vinterjakke?H&M, 349kr (findes på webshoppen under jakker)

I år trænger jeg virkelig til en ny vinterjakke (man kan da aldrig være for tidligt ude, right?) - og har luret rundt omkring. Jeg er faldet lidt for tanken om både en i stil med ovenstående, og så en sort klassisk uldjakke der går til øverst på låret, med en kæmpe krave.
Parkaen fra H&M er jo billigst, men der er nu noget ved ASOS-udgaven jeg er ret vild med. Der er ikke så mange detaljer/snore, og er mere enkel..

Er jeg den eneste der allerede nu lurer efter den perfekte vinterjakke?

7 kommentarer:

Litzy sagde ...

Ak jeg lurer altid efter den perfekte vinterjakke og har hidtil ikke fundet en.
Købte en sidste år, men den skuffede i den grad.

I år tror jeg jeg vil poste lidt flere penge i jakken og håbe at den holder lidt flere sæsoner.

Af de to du viser ville jeg klart vælge den første fra Asos (Den fra H&M har jeg også hørt skulle være enormt stor i størrelsen), dog ved jeg ikke om en parka vil være varm nok? Men med en trøje under kan det self. godt være.

Hold os updated med hvad du hitter på :)

Sofie sagde ...

Nej :D
Jeg har fundet en ret fed en i 100% uld fra Inwear, men overvejer også lidt en duffelcoat...

Lika sagde ...

Jeg er mest til den fra ASOS, den virker meget praktisk.

Selv investerede jeg sidste år i en lang udgave fra Tiger of Sweden og den har jeg været virkelig glad for. Vil gerne give lidt ekstra når det handler om jakker og ofte er kvaliteten derefter.

En Hittehønes verden sagde ...

Den fra ASOS er jeg også mest til, men prisen også derefter... Den fra H&M er et fint alternativ - jeg har selv overvejet at købe den... Men nej, du er ikke den eneste, der jagter den perfekte vinterjakke - slet ikke! ;o)

Bailey sagde ...

Litzy: Jeg synes også at lige vinterjakker er så pokkers irriterende at købe. De skal kunne så mange ting, og det er bare de færreste der egentlig kan det hele!
Jeg synes også klart at den fra Asos er mere lækker - og skal nok vende tilbage når jeg på et tidspunkt får købt en! :)

Sofie: Duffelcoat har jeg bestemt også overvejet, den er klassisk uden at være kedelig!

Lika: Jeg synes også at når det lige kommer til vinterjakker, vil jeg gerne investere lidt mere! Desværre har jeg endnu ikke fundet en jakke, hvor jeg har været villig til at give 1000+ for den :( Men hvis drømmejakken hænger der, så ja!

Hittehøne: Ja det er jo lige 300kr oveni, tilgengæld er designet langt federe - og man kommer ikke til at se 100 andre rende rundt i den (siger hende, der primært går i H&M-tøj :D)

..ak ja! Jagten fortsætter!

Tina sagde ...

Jeg siger thumbs up for Asos'! Men så alligevel tænker jeg, at det måske kunne komme til at "blæse ind" ved lynlåsen, når der ikke er sådan en flap foran?

Jeg kan vist ikke retfærdiggøre at købe en ny vinterjakke i år. Øv :p

Bailey sagde ...

God pointe Tina! Jeg kom også til at sidde og studere den nærmere, og kan ikke finde ud af om den er alt for tynd til vinterjakke... For gider egentlig ikke være afhængig af at skulle have en ekstra trøje på/med hele tiden...

Det er slet ikke så nemt!