tirsdag den 10. august 2010

10/08/10


Topshop jakke, Only tanktop, H&M denimleggings (rullet et par cm. op), Topshop ballerina'er, H&M tørklæde

Halløj derude! Håber alle har nydt det skønne vejr - jeg har brugt det meste af arbejdsdagen på at male børnevenlige figurer på jobbet. Ikke dårligt :D

Og æhm... så er jeg blevet inviteret hjem til ham der kollega på fredag... Altså godt nok er det noget housewarming, hvor nogle venner (han er netop flyttet sammen med en af vores kollegaer.) og et par andre kollegaer også kommer.. Men da han kom over til mig i dag og spurgte om jeg havde planer fredag, stoppede mit hjerte en lille smule. Især da han sagde det var tys, fordi de kun har inviteret et par os.. Kæmpe tøjkrise allerede!!!!!

4 kommentarer:

rijaH sagde ...

nu gør du altså snart noget ved det! :) du ville være brandærgelig over det hvis en anden kom og snuppede ham lige for snuden af dig :(

Bailey sagde ...

Haha, jeg tror faktisk slet ikke der sker noget. Men det har nu været hyggeligt med al den flirt :D

anna sagde ...

jeg bliver altså nødt til at spørge - hvordan tackler man sådan en kollega-flirt? jeg arbejder selv i en børnehave og har en meget ivrig mandlig kollega, men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at 'gengælde' det. tænker at en børnehave er et riimelig inappropriate scorested (det er vel lidt det samme i en SFO, oder?), og så er det jo bare akavet at skulle omgås hver dag hvis man gør noget ved det, og det så ikke fungerer. håber det giver bare en lille smule mening, jeg er nemlig selv ret forvirret, haha.

Bailey sagde ...

Anna: Årh jamen jeg kender din frustration! Jeg har bare sådan flirtet lidt med, men ikke taget et eneste skridt mod at der skulle ske noget. For jeg tænker også det er ret upassende!
Noget klogt svar kan jeg slet ikke give dig. Jeg har syntes det har været sjovt og leget med, that's it!