onsdag den 30. september 2009

Outfit 300909


VM kjole, MbyM cardigan, Føtex frynsestøvler, H&M tørklæde, Mulberry East West, Chanel Miami Peach

Var lige et smut i Netto tidligere. Og hvem kommer gående i mod mig med et ansigt der bare lyser helt op? Jow Jow det gør da den fyr jeg efterhånden har crushet på i et par år, efter vi jobbede sammen. Hvis det overhovedet er muligt er han bare endnu mere snack'et og charmerende i dag. Sidst jeg så ham var en noget vild bytur i sommers - hvor det bare blev til et hurtigt hej, fordi jeg havde travlt med at flirte med Flirten (senere kendt som Idioten!).
I dag, i en propfyldt Netto, blev det til en lang snak om hvordan livet gik, hvad vi hver især lavede, hvor vi boede, hvem vi stadig så fra det gamle job. Skønt lige at kunne indhente det hele!
Bedst af alt? Når han snakker/lytter til en, forsvinder resten af verdenen, og han koncentrerer sig fuldt ud!
Og det aller sjoveste? Min veninde jeg skulle mødes ved i Netto havde 10min før savlet over ham da han var gået forbi hende. Og da han så spotter mig i Netto, kommer han over og giver mig det største kram. Årh suk! Tag den veninde! Hæh!
Der røg også straks efter en besked afsted til en veninde der også arbejdede sammen med os. Sommerfuglene baskede, kinderne røde og mit smil var overdrevet stort. Jow Jow, for jeg var jo heeelt ovre ham.. eller...! Eftersom han ikke bor sååå langt fra mig, håber jeg da 'tilfældigt' at støde ind i ham igen! Snart! Tak!
(at jeg så nu ikke engang kan gå i Netto og ligne lort, med chancen for at støde ind i ham er måske ikke så fedt!

Og så lige up-date på mit crush på jobbet. Havde et par timer med ham i dag. Den kollega jeg skulle have været sammen med i dag var syg, og han trådte til. Fino. Næste uge har han valgt at tage vikartimer lige den dag jeg skal stå helt alene og lave mad (han kunne have valgt enhver anden dag!). Fino. Ugen efter står jeg for noget oprydning/smid ud en hel dag alene. Han har meldt sig til at hjælpe. Fino.. Jeg klager ikke! :D

Og så ikke flere små kedelige historier fra mit kedelige love-life!

4 kommentarer:

Alberthe sagde ...

Lækre sko!
Tjek
Fashionbylinaa.blogspot.com

Bailey sagde ...

Tak!

Emily Salomon sagde ...

Det lyder da som en dejlig dag. Ønsker dig mange flere af dem :)

Bailey sagde ...

Hehe tak ;) Krydser fingre for at støde ind i ham igen og igen og igen :D