mandag den 28. september 2009

Outfit 280909


Vila bluse, Pieces denimleggings, Old Navy blazer, Primark ballerina'er, Pieces tørklæde, Mulberry East West
(og se lige bort fra den der underlige hønserøvsmund jeg lige laver.. :D)

Har hygget med veninden.. Hun bor sammen med sin søster der er noget nær den eneste jeg kan snakke mode med. En dejlig pige! Hun savler og går helt i baglås hver gang jeg træder ind af døren med en af mine Mulberry-tasker over armen. Har lovet at jeg næste gang skal slæbe min Large Bayswater med. Bare så hun kan røre og savle..

Tilgengæld er jeg dybt misundelig på hendes lille bitte krop, hendes lækre Asos-køb og ikke mindst hendes nye cognac farvede Defeeter over-knees. Damn de er lækre (billedet viser dem absolut ikke særligt pænt!)! Gid man havde smallere lægge, så man lige kunne hapse sådan et par! (min veninde har også lige købt dem, i den sorte udgave..)


Nu vil jeg læse lidt blogs, og prøve om jeg kan holde mig vågen til midnat. Glemte jo selvfølgelig at få set det dersens Forbrydelsen II i går - så nu snupper jeg genudsendelsen i nat. Hurra for sene arbejdstider!


Photo: Smartgirl

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

De støvler kiggede jeg faktisk på da jeg var i Århus, jeg var dog ikke ligeså begejstret for dem som du er. Men det skyldes udelukkende, at jeg ikke syntes de sad særlig godt på min fod :-D

Bailey sagde ...

Årh trist!
Jeg er vist også bare misundelig på alle der køber støvler :( sådan er det når man har gigant-lægge og mikro-ankler. Intet sidder helt ordentligt!

Maria sagde ...

Ved du hvad støvlerne koster?
De er vildt fede!

Bailey sagde ...

I butikken koster de 600kr :) De er rigtig lækre!

Iben sagde ...

Fede støvler ja :o)

Til en anden gang kan du se Forbrydelsen II her:
http://www.dr.dk/odp/player.aspx?mt=frontpagetab&st=frontpageTab_0&fUrl=undefined&sUrl=undefined

Kig under programmer.

Bailey sagde ...

Jeg ved godt at man kan se alle DR-programmer på nettet (som jeg brugte næsten dagligt da jeg boede i London), men pga. mit mobile bredbånd kan det ikke lade sig gøre.