lørdag den 26. september 2009

Lidt outfits..

I går havde jeg en aften helt for mig selv. Fik ryddet op og endelig tog jeg også den kæmpe opvask der har gloet på mig hele ugen... Ups..!


VM strik, Pieces denimleggings, Topshop ballerina'er
New Look læderjakke, H&M tørklæde


I dag har jeg været ude og servere til en stor fødselsdag. Det var dejlige penge at kunne lægge i lommen.

Vila tee, Pieces denimleggings, Old Navy blazer, H&M tørklæde (en del af min uniform efterhånden!), H&M ballerina'er, Mulberry East West


Jeg trænger virkelig til noget nyt tøj! Det er 2 uger siden jeg fik en bluse af min mor. FIK! Det er for mig helt ekstraordinært at jeg ikke har købt noget så længe! Kan fortælle at sidste gang jeg brugte mit dankort var d.20. august! Det er over en måned! Jeg er inde i en stor spareperiode, men er snart nået til det punkt hvor det slet ikke er sjovt mere! Jeg føler mig kedelig og slet ikke inspireret.. Da jeg var i byen med min mor i dag opdagede jeg at der er kommet en Lisbeth Dahl butik til byen. Ifølge min mor er det ca. 2 uger siden. Så meget har jeg holdt mig væk - at jeg ikke engang ved hvilke butikker der er åbnet.
Suk suk.. Hvem der dog lige kunne give mig en check på 5000kr - hvor jeg ikke skulle tænke på kedelige udgifter, men helt uden at blinke kunne gå ud og shoppe! Jeg trænger til nye ballerina'er. Nyt undertøj. Nye lange tees.
Suk igen! (undskyld for det halv-deprimerende indlæg, men jeg synes bare det er noget &%¤%&/ lige nu!)

7 kommentarer:

Cecilia sagde ...

Ih hvor er du fin...!

Bailey sagde ...

Tak søde ;)

cille/gabs sagde ...

i feel the same way!
jeg sparer op til min london tur om 4 dage, så jeg har ikke shoppet i årtier...

kig forbi min FANTASTISKE blog:

http://theworldofc.wordpress.com/

C

... sagde ...

Heej

En super nice blog du har. Har lige opdaget den (:

Bukurije
www.lilofashion.blogspot.com

Bailey sagde ...

Cille: Årh men du har i det mindste noget du kan se frem til lige om lidt! London er så lækker!!

...: Tak :)

Balladen sagde ...

I know the feeling. Jeg fandt i lørdags ud af, at jeg ikke har shoppet i nogenlunde lige lang tid. Var i Vila og en bestemt vare havde de haft hængende "omkring en måneds tid". Chok!

Bailey sagde ...

Åh det lyder præcis som mig! Jeg plejer at vide næsten præcis hvad der er i butikkerne - og hvor det hænger. Nu føler jeg mig komplet fortabt..