mandag den 28. september 2009

Grå negle...

Jeg ville lige lægge ny neglelak, og synes en grå-tone havde været fin. Ledte min neglelak-kasse igennem og finder frem til 3 nogenlunde løsninger:


En blandet omgang.. Chanel, Dior, H&M, Gosh, Barry M - og det bedste; Boots neglefile. Sindsygt billige og de bedste til mine negle!


1: Chanel Kaleidoscope. En vinterklassiker sidste sæson. Er sikker på at den også her til vinter nok skal blive brugt flittigt. Den er dog langt fra hvad jeg søgte..
2: Barry M Grey + Mavala hvid (hapset fra french manicure-set). Jeg lavede en hjemme-blander, men resultatet var ikke helt godt.
3. Barry M Grey. Den er nu fin nok, og langt bedre til mig end eks. sort. Dog søger jeg stadig noget varmere og lysere!

Og så starter min intensive søgning. Hvad er det egentlig for en farve jeg er ude efter.. varm, kold, brune eller blå undertoner.. Midt i søgningen går det op for mig. Jeg skal da eje MAC's On The Prowl der var en del af Hello Kitty kollektionen. Ja ja da! For det er jo kun typisk mig at indse sådan noget over 6 måneder efter kollektionen blev sendt på gaden (12.februar!!!!)!MAC On The Prowl - Tilpas varm og uden blå undertoner


Nogen der kan fortælle om Hello Kitty kollektionen stadig er til at få fat på i Magasin?
Regner med at skulle til KBH d. 7/10 for at stikke hovedet ind hos Acie & Charlotte, og så kunne jeg jo passende lige svinge forbi Magasin.. Ellers må Ebay blive min udvej!


Photo: All Lacquered UP


Nu vil jeg kæmpe mig ud i regn og blæst for at mødes med veninden. Vi skal bage grovboller og hygge! Lige hvad man bør lave i sådan et rigtig efterårsvejr! Brr...

5 kommentarer:

Cecilia sagde ...

Jeg har faktisk lige købt den fra Batty M da jeg var i London (og den har været på mine negle lige siden)..

Men den fra MAC er da bare for lækker!!

Ellers har jeg en som er brun/grå (super fed!), fra OPI, og den hedder "you don't know Jaques"

Bailey sagde ...

Jeg har faktisk ikke brugt min Barry M én eneste gang. Den var billig - men lidt pinligt! Synes bare den er for mørk til mig.. På andre ser det så cool ud!

Jeg har også overvejet OPI's 'Jacques', men ved ikke om den bliver for brun til mig.. hm..

maria sagde ...

Jeg har både den fra MACxHello Kitty og You Don't Know Jacques fra OPI og kan kun anbefale dem begge :)

De har stadig den pink Hello Kitty i Magasin på Kgs. Nytorv, men jeg tror desværre ikke, de har den grå mere - er dog ikke 100% sikker!

/Maria

Bailey sagde ...

Nu frister det jo at finde den OPI også :D

Jeg tror jeg tager en online-runde i aften - for når alligevel ikke forbi strøget :(

Mathilde sagde ...

Jeg har lavet en meget intensiv søgning i UK uden held, MAC har endda sådan et sted hvor discontinued varer som denne ender, men de kunne heller ikke hjælpe.

Jeg skal selvfølgelig nok holde øjnene åbne i NY (hvis den stadig har interesse), men UK melder pas :-(