torsdag den 11. december 2008

Op på barikaderne!!

Har været til mit livs første demonstration. Spøjst! Vi skulle kæmpe for at få bedre forhold på vores kollegie. Men når der kun dukker ca. 20 mennesker op, ud af de over 200 der bor her - så kan folk altså ikke tillade sig at brokke sig! Det er min mening. Ligesom jeg heller ikke kan fordrage folk der ikke stemmer - for dernæst at brokke sig over et valg. Hellere stemme blankt, og vise sin mening frem for at være kedelig sofavælger.

Nu bliver det spændende om der sker noget videre, og de 'officials' der har været til møde her i dag, hører efter.

Her er bare en kort liste over de ting folk har fundet/oplevet, på de næsten 3 måneder vi har boet her:

- Bedbugs (ved slet ikke om det hedder sengelus på dansk , har aldrig hørt om det før). En pige kom med billeder af hendes ryg - på en nat var hun blevet bidt 16 gange Det huserer flere steder på kollegiet - vi har 2 fløje. De vil så rydde hele kollegiet d. 18/12 mens vi stadig går i skole. Vi skal pakke alle vores ting sammen. INGEN ved hvor vi skal gøre af vores ting. Vi skal så være væk fra kollegiet i 3 timer, komme tilbage til et kemikalie sprøjtet værelse.
Næste dag rejser jeg så til DK. Kommer så tilbage d. 7/1 - og der skal sprøjtes igen d. 14/1 - hvor vi igen skal ryde vores værelser. Nogle piger har så undersøgt om det vil virke, ved at henvende sig til et uafhængigt firma. De fortalte at for at man skal komme dem fuldkommen til livs, skal ALLE flytte helt ud i 3 måneder, og der skal sprøjtes hver uge. Ellers hjælper det ikke.

- Et køkken har ikke haft lys i 2 måneder - der er endnu ikke blevet skiftet lysrør - men istedet er der i denne uge kommet to små natlamper i køkkenet

- Vandrør der er sprunget på toiletter er endnu ikke blevet lavet efter 3 måneder.

- De vaske der er på værelserne kan ikke klare det - og selve afløbsrøret bliver stoppet.

- En dag slukkede de for det varme vand i 1½ døgn uden nogen advarsel.

- Nogle bor på værelser hvor der ikke er radiatorer og først for 2 uger side har de fået et lille varmeapperat.

- En pige var flyttet ind på et værelse, hvor ruden var gået i stykker, så der manglede et hjørne - det er stadig ikke fikset.

.....Og sådan fortsætter det ellers bare!!

Jeg har allerede søgt 3 andre boliger. Det er værelser i flatshares, hvor der er ca. 3-4 andre mennesker. Så kryds lige fingre for mig!!

2 kommentarer:

Anna sagde ...

Bedbugs hedder væggelus på dansk og er i øvrigt den eneste blodsugende tæge her til lands.

Og jeg har forøvrigt set heste opføre sig fuldstændigt tosset fordi der var væggelus i stalden. Det gør åbenbart pænt avs når de bider.

scient.hybrid sagde ...

Det var godt nok nogle mindre heldige forhold I lever under.

Utroligt at så få alligevel dukkede op med SÅ mange og graverende fejl.