lørdag den 9. januar 2010

Julefrokost i januar..


Red Dot kjole (har prøvet at tage billede af de skønne ballonærmer..), H&M blondestrømpebukser, Bianco pumps, Asos øreringe

Jeg var jo som sagt til julefrokost med jobbet i går... En virkelig god og hyggelig aften. Der går ikke en dag uden grineflip, og i går aftes føltes næsten som 5 timers nonstop grineflip!
Da jeg kom til restauranten var de fleste der allerede, og vi skulle sætte os med det samme. Jeg var stadig i gang med at hænge jakke op/skifte fra støvler til heels, men den søde Kollega ventede på mig.. Så gik vi ind til bordet, hvor der var en del ledige pladser, han spurgte hvor vi skulle sætte os.. Behøvede slet ikke kæmpe! Under middagen blev der skubbet, grinet, vekslet blikke og jeg blev smådrillet på det groveste :D
Nøj det er længe siden jeg har grint så meget for en hel aften!

Vi var så en mindre gruppe der tog et smut i byen (mig og 4 gutter, inkl. Kollega). Startede et sted, hvor vi lige fik lidt drinks. Vi tog videre, og fik lidt flere drinks... Men allerede ved 1-tiden var gutterne trætte, og ville hjem.. De skulle så alligevel samme vej som mig, så jeg smuttede bare med.. En dejlig aften, men altså alt-alt for kort bytur! Og ærgeligt at der ikke var flere der tog med!


Nu ligger jeg på sofaen og prøver at lade op! Skal egentlig lige et smut ned i byen for at returenere et par sager, og for at købe et filter til mit Nikon..
Senere skulle vi egentlig holde welcome-home-party for bedstevennen, der vender hjem fra 4 uger i Australien, men lige nu er han fanget i Frankfurt lufthavn, der er lukket pga. snestorm! Typisk!!!

7 kommentarer:

2300 Happiiiness sagde ...

Rigtig fin kjole, kan især godt lide pufærmerne.

Surt med vennen der ikke kan komme hjem, håber han på mirakuløs vis når at komme til Kbh inden i aften.

Anonym sagde ...

rigtig flot kjole:) og skal helt sikkert et smut forbi HM efter blonde strømpebukserne, de er rigtig fine.
/Nina
ps. nu må der snart ske et noget mere med ham kollegaen, ;) følger spændt med :D

Bailey sagde ...

2300: Tak, kjolen er absolut også min yndlings! Og så på udsalg nedsat fra 600kr til 100kr for 2 år siden!
Ja det er sgu surt. Har snakket med ham, og han er ved at få spat! Selv flyet som han skal med, er stadig i KBH, fordi alt er stoppet! Ævs!

Nina: Tak! Det er nogle vildt lækre strømpebukser, man skal dog være opmærksom på at de er enormt store i størrelsen, og så udvider de sig meget :( Jeg har dem i en M (jeg bruger ellers altid L), og efter én aften åler de allerede..
(og jeg er ked af ikke at kunne komme med en mere spændende Kollega-update!)

Cecilia sagde ...

Hvad er det for noget filter du skal have købt?? :D

Og hvor er du laber som altid søde :-P

Bailey sagde ...

Tak smukke!

Jeg har købt et UV-filter, som beskytter linsen. Jeg har fået det anbefalet af min søsters kæreste, for selve filteret koster kun 100-200kr. mens en ny linse koster 2000kr. Det beskytter mod snavs/ridser osv.
Og hvis man tager billeder i meget skarpt sollys, afskærmer den så man ikke behøver finde noget skygge :) Man skruer det bare på yderst, og man kan sagtens tage det af igen, hvis man ønsker at kunne se sollyset :)

Anonym sagde ...

tak for rådet:)
kollega infoen er altid spændende :D
/Nina

Bailey sagde ...

Nina: Selvfølgelig :) Og dejligt at jeg ikke bare er en whiner, som jeg oftest føler mig som når jeg skriver om ham :D