onsdag den 6. januar 2010

Et af de sjældne..

Jeg er simpelthen blevet så dårlig til det der med at huske at tage billeder.. I dag nåede jeg det, havde pludselig alverdens tid i morges..


Primark cardigan, Vero Moda bluse, H&M tubenederdel, Topshop ballerina'er, Pieces øreringe & Mulberry East West
(og for at berolige; udenfor var jeg dog iført skijakke, vinterstøvler, hue, luffer og kæmpe tørklæde. Ganske uklædeligt, men nødvendigt i den kulde! Brrr...)

Jeg sidder lige for en kort stund ned. Har været på farten siden i morges, da jeg lige havde et par vikartimer. Pengene er jo fantastiske når jeg snart går på ferie - uden løn :(
Anyways, endte det med at kollega gav frokost - kun til mig og ham.. Var jo mødt ind tidligere end normalt, og onsdag er Kollega's åbner. Så da jeg dukkede op, mente han at jeg skulle lave frokost klar til os. Men det var ikke lige noget i skabene vi gad. Så mente han dog at jeg skulle køre ned og købe noget, hvilket jeg slet ikke kunne nå. Men da mine timer startede kom han pludselig forbi, og spurgte om han skulle købe noget til mig, for han tog ud og handlede.. han kom tilbage med lækre sandwiches.. Mums!
Hehe.... herligt arbejde :D
Om lidt skal jeg over til veninden, hvor vi lige skal have de sidste ting på plads mht. ferien. Bla. kigge på hvor vi kan leje en bil. Har fundet den sejeste Beetle Cabriolet til 500kr for en dag. Det kunne være så cool!

4 kommentarer:

Tina sagde ...

ÅRH, en Beetle?! Total yndlingsbil :D Min veninde og jeg skal også have lejet en bil, til når vi kommer til Florida. Den bliver nok ikke så fancy :b

Bailey sagde ...

Jeps en fantastisk fin beetle! Det kunne være så cool! Eller kravet er i det mindste at det bliver en cabriolet, så vi kan få vind i håret!

Og jeg er da slet ikke misundelig på at du skal cruise rundt i Miami, æv!

Simone sagde ...

Bailey, det lykkes bare altid dig at se godt ud! *indsæt-misundlig-smiley*
Og hvor sødt af kollegaen! Han lyder som en ret god fangst! ;)

Bailey sagde ...

Tak søde! Sikke en dejlig kommentar.
Og ja han er nu ikke helt gal... Nu må vi se :)