lørdag den 15. november 2008

Favoritter: Beauty..

Jeg har meget makeup og dullegrej. Rigtig meget! Størstedelen er ting der kun bruges ved specielle lejligheder, eks. mine glimmer liquid eyeliners.

Men der er nu alligevel nogle ting, der gang på gang finde vej til min makeup-/dullekurve. De fleste af tingene er nogle jeg sværget til i et par år efterhånden. Og faktik kun 3 af dem er nogle jeg har opdaget dette år. Spøjst, at man er sådan et vanemenneske når det kommer lige til det område. Men det viser vel egentlig bare at man har fundet hvad der fungere bedst for en selv.

Mine absolutte favoritter (med uret, fra øverste venstre hjørne):


  • Sephora - Matifying Compact Powder. En pudder jeg opdagede for 2 år siden da jeg boede i USA for en kort stund. Og siden da har jeg været super glad for den. Denne pudder er absolut den der er bedst til min hud. Den gør huden mat, uden at den bliver trist og alt for bleg. Desværre kan den kun findes i Sephora, som hverken har butikker i DK eller herovre i England. Og jeg er selvfølgelig ved at løbe tør.. Aner ikke hvad jeg skal gøre. Rimmels billige pudder kan i nødstilfælde også redde mig.
  • L'Oreal Longitude Mascara. På emballagen står der Lengthning & Seperating Mascara hvilket er lige hvad den gør. Den giver ikke fylde, men tilgengæld giver den lange lækre vipper. Jeg har fylden i vipperne, de er bare så korte. Derfor er denne perfekt. Når der skal lidt ekstra på vipperne, plejer jeg at ligge ud med DiorShow's Blackout først, for at give en ordentlig gang fylde, og så redde vipperne ud med L'Oreal's.
  • Chanel Le Vernis - Kaleidoscope. Da jeg købte min første Chanel neglelak i foråret var jeg ret skeptisk. Prisen for det første - og jeg havde ikke hørt det bedste om dem. Men jeg var solgt. Syntes kvaliteten er rigtig god. Og da jeg alligevel skifter neglelak hver 2. eller 3. dag, så behøver de ikke holde en uge (som så mange neglelakker lover). Jeg valgte lige denne farve fordi jeg syntes den er så fin. Den giver lidt glamour uden at skrige til hele verden.
  • Chloé parfume. Et fejlkøb af min mor, blev min nye yndlingsparfume. Pudsigt hvordan den samme parfume kan dufte fuldkomment forskelligt på 2 mennesker. Den har en stærk sød duft, uden at blive kvalm. Og så er jeg også ret glad for selve emballagen.
  • Clinique All About Eyes. En øjencreme der skaber lys under trætte øjne. Et vidundermiddel! Endnu en gang et produkt jeg syntes er over-prized i Danmark. 260kr kræver Matas, i USA koster den ca. 100kr.
  • Smashbox O-glow. En fantastisk lille tube, der kan give glød til den mest vintertrætte hud. Da jeg var i New York i foråret hamstrede jeg 2 af deres O-glow og 2 af O-glossen, som har samme effekt bare på læberne. De koster desværre alt for meget i Danmark til at jeg kunne finde på at købe dem der.
  • The Body Shop Tea Tree Oil Blemish Stick. Super god til at duppe på små urenheder eller rødme.
  • John Frieda Frizz Ease Hair Serum. Min life-saver til mit krusede hår. Jeg bruger det efter jeg har glattet mit hår (som sker hver dag), for at få styr på lokkerne.
  • Smith's Rodebud Salve. Dette er endnu et vidundermiddel. Jeg bruger det til tørre læber. Men har også stået i en situation hvor alt jeg havde i tasken var denne. Så røg der lidt i spidserne af håret og lidt på kinderne, og vupti man var som en ny person. Rosebud er det produkt der altid er at finde i min taske.
  • Bourjois Brush concealer. Samme princip som YSL Touche Éclat, bare meget billigere. Den har den illuminating effekt, så alle mørke rander forsvinder.

Okay, langt indlæg, men tja.. det var så mine favoritter. Har du nogle favoritter, der gang på gang finder vej til din beauty afdeling? Eller prøver du friskt noget nyt hver gang?


Beauty by MissBailey87


3 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Jeg købte for ikke så længe siden Tea Tree Oil Blemish Sticken fra Body Shop, og den er jo bare fantastisk. Den har reddet mig mange gange.

Måske jeg skulle prøve en Chanel neglelak, for de har jo super mange lækre farver!

scient.hybrid sagde ...

Jeg melder mig også i hyldestkoret til Tea tree sticken fra The Body Shop, som jeg er blevet gode venner her fornylig.
På trods af mine 26 år, så er urenhederne vendt tilbage og så denne er guld værd i min samling af dullegrej.

Rosebud'en kiggede jeg på i Matas, men endte med at købe den som kun er til læberne.
Det kunne være at jeg skulle give denne her en chance også.

Sådan et indlæg her er så inspirerende, for man får øjnene op for ting man ikke kendte i forvejen.

Natassia sagde ...

Kathrine: Ja blemish sticken er et mirakel til især min hud, der er rigig slem til at slå ud når vejret skifter. Chanels neglelak er dyr, men helt klart pengene værd. Når neglelakken kommer på bliver den hård og kan ikke skrabes af med en negl.

Scient: Jeps et rent mirakel-middel.
Det er den ganske alm. Rosebud jeg har, hos mig fungere den som allround produkt. Også genial til neglebånd, forbrændinger osv. Prøv!!
Og tak!