søndag den 5. juni 2011

Stemningsbilleder fra iPhone


Vi startede med middag, kold hvidvin og lidt Bailey (but of course!) på mit tag/min terasse..med udsigt til slot og sø. Ikke helt skidt!


Vi dansede med lys i gulvet...sååå skægt!


Vi ærgrede os over at det ikke var torsdag. De priser er jo for vilde!


Et snapshot af mit outfit - bedre billede kommer senere, skal bare lige have fundet mit memorycard fra spejlrefleksen...
(note to self; pil ikke sådan et ud når promillen er alt for høj!)

Ahhh...jeg ramte min pude kl. 04.30, mens solen stod op.. Der findes nu ikke noget som gode venner og dans til den lyse morgen!

Det der foto-dagbog er jo så hygsomt (synes jeg), og jeg fik den skøre idé at gøre det samme i går. Problemet var bare at jeg glemte at tage billeder, og derfor endte med nogle halvkedelige af slagsen. Nu er de taget, og så slipper I skam ikke :D

Next stop; terrasse + solseng + kold cola. Jeg dør en lille smule i dag! Jägerbombs burde bare forbydes!

4 kommentarer:

Lika sagde ...

Det ser ud til at du har haft en helt perfekt dag. Hvordan går det egentlig med dit vægttab? Billedet fra d. 30 maj (eller der omkring) viser ret tydeligt, at det går ganske godt, men ville lige høre :)

Bailey sagde ...

Hehe, jamen det går skam fint. Jeg har slet ikke fået trænet de sidste par uger, der har været så mange andre ting der skulle passes. Men jeg har spist ordentligt, hvilket for mig er det allervigtigste.

C. sagde ...

Hvor I alverden kan man dog få 2 drinks for 30kr.?? ;)

Bailey sagde ...

På Night Fever i København :)