fredag den 17. juni 2011

Essentials
1. Tørklæde fra Pieces. Nok et af de bedste køb nogensinde, jeg bruger tørklædet næsten dagligt så de ca. 100kr var mere end godt givet ud.

2. Taske fra Zara. Et rigtig udsalgskup fra sidste sommer, førprisen var ca. 1100kr - jeg fik den til lige under 200kr. Win!

3. Clutch/pung fra Mulberry (Mitzy). Min uundværlige pung, hvor jeg har mine uundværlige ting. Pas har jeg altid på mig, jeg har ikke kørekort, så pas er mit id. Og selvom mange ryster på hovedet af at jeg render rundt med det (det er jo sååå uansvarligt..), er der altså ikke sket noget de 7-8 år jeg har gjort det. iPhone kender I, den er yndlings. Hvad var livet før iPhone!? :D

4. Hårbøjle/elastikker. Normalt har jeg kun elastikker med, men lige den dag lå der også en hårbøjle i tasken.

5. Paraply fra Primark. Den vejer og fylder intet. En paraply i det danske sommervejr er bare uundværligt.

6. Makeuppung fra DKNY. En lille flad taske, hvor de vigtigste ting kan være. En pudder (Rimmel) + børste (Sephora), en mascara (L'oreal), concealer (Rimmel), vatpinde (middel mod mascara på afveje) og MbyMJ lommespejl. Basics.

7. Solbriller fra Primark og etui fra Topshop.

8. 8Hour creme fra Elizabeth Arden, Soltan ansigtssolcreme fra Boots, Rosebuds (på tube og dåse), DKNY Pure parfume, H&M lipgloss, pilleæske, plaster og tyggegummi

9. Uniball kuglepenne.

10. Mit nøglebundt i nøglekæde fra Noa Noa. Jeg er en distræt person når det kommer til nøgler, derfor har jeg været nødt til at få mig en kæmpe gangster-lænke (som en af mine venner beskrev den) for ikke at kunne smide nøglerne væk. Det lykkes dog stadig.. woops!

...for nogen bærer jeg måske rundt på en halv kuffert og for andre er dette ingenting. For mig er det mine essentials, når jeg skal være på farten en hel dag :)

8 kommentarer:

BetinApple sagde ...

Den der taske er altså virkelig lækker! Et rigtigt kup som duy selv siger :) jeg slæber i øvrigt også selv rundt på aaaalt muligt. Derfor er jeg glad for min rummelige bays :)

Sacha sagde ...

Damn!

Var min tanke umiddelbart, men når jeg tænker efter, så mangler jeg tit ting i tasken - så i grunden er det ikke så skidt igen at slæbe rundt på mange ting.

MichellesModeslam sagde ...

FEDT indlæg!

Jeg synes det er virkelig hyggeligt at du bærer rundt på så mange ting :D

Der er ikke noget værre, end at stå og mangle noget..

Synes også tasken er rigtig lækker, og især din clutch/pung også, mmh! KU' GODT! ;)

Tigeren aka Chau sagde ...

Dejligt at se at der er andre end mig som slæber på hele mit liv i en taske.

/C
http://thetigerakachau.blogspot.com

C sagde ...

Åh det ligner næsten indholdet i min taske :D Eller der er så også bare lidt sutter, og børnelegetøj også :-P - hov og kamera slæber jeg også gerne rundt på.. man ved aldrig hvornår der kommer en situation som er værd at forevige :D (det er dog kun det lille kompakt som bliver slæbt med rundt i hverdagen ;)).

Men der er nemlig ikke noget værre end at stå og mangle et eller andet. Jeg forstår næsten ikke dem som kan klare sig med en lille bitte taske (medmindre det kun er til en bytur)..

Bailey sagde ...

Betina: Tak :) Ja det var noget af et kup, som jeg slet ikke har fortrudt.

Sascha: Hehe, ja alle de små ting hober sig jo også op!

Michelle: Tak! Man lærer jo efterhånden hvad de vigtige ting er, og hvad man ikke kan leve uden. Mange af de ting jeg har med, er med pga. bitter erfaring :D

Chau: Man skal jo være forberedt på lidt af det hele ;)

C: Kamera har jeg som regel kun med i weekender eller hvis jeg skal noget efter job. Dette var bare lige indholdet på en helt almindelig kedelig arbejdsdag :) Og ellers bliver iPhone også brugt flittigt :D
Nogle gange er det kun min Mulberry Mitzy der hurtigt kommer med, men så er den også proppet til randen med de alller-allermest nødvendige ting..

Katja sagde ...

eeej hvor er den fin, den taske..den ville jeg gerne eje :-)
-Katja
fashionbysobczak.blogspot.com

Bailey sagde ...

Tak Katja :) Den er desværre ikke lige til salg... er alt for glad for den!