fredag den 24. juni 2011

Sankt Hans inkl. ny kjole..


Gestuz kjole, Pieces denimleggings, Zara ballerinaer, Essie 'Bordeaux'

Jeg havde en lang dag i går, hvor jeg skulle af sted allerede kl. 7 om morgenen, og først var hjemme kl. 21. Derfor skulle jeg finde på noget kluns der både gik til job (praktisk) og til Sankt Hans med jobbet bagefter (lidt pænt).

Valget faldt på min Gestuz kjole (jeg har blot trukket og foldet den op, så den fungerer som lang top), som jeg faktisk ikke har fået vist endnu.. Den er købt af en veninde, der ikke lige synes den passede hende så fint.
Jeg er vild med idéen om den, men er endnu ikke sikker på om printet er lige mig. Har derfor overvejet at farve den helt sort, for så er jeg sikker på at den vil blive brugt endnu mere (doh! Surprise, much?!)...
Vaskemærkatet siger 100% viscose, kan man overhoved farve det? Jeg har ikke forsøgt mig med sådan noget stads før - men én gang skal jo altid være den første ;)

10 kommentarer:

Maria sagde ...

Meget pæn kjole! Jeg synes, det ville være en skam at farve den, men hvis du vil, vil jeg anbefale dig at læse på de der farvepakker. Der burde stå, hvilke materialer de fungerer på :)

/Maria

Tina sagde ...

Jeg tror nok, man godt kan farve viscose. Tror i hvert fald før jeg har gjort det, selvom der vist nok står, man ikke kan..
Men det vil nok være lidt ærgerligt at prøve sig frem med sådan en fin ting :)

Desuden synes jeg ligesom Maria, at det lidt vil være en skam at farve den. Den er super fin til dig! Jeg har kigget på den flere gange, fordi jeg synes printet er så fint :D

Anonym sagde ...

Lad vær med at farve den!!! Den er så flot til dig og jeg tænkte med det samme, at den må jeg også have fat i! :)

Cathrine

2300 Happiiiness sagde ...

Jeg er enig med de andre, du bør altså ikke farve den kjole- Den er virkelig fin og jeg tror den mister lidt af sin charme ved at blive sort.

rijaH sagde ...

Jeg synes det print der er fedt :D Og det klæder dig virkelig godt :)

Bailey sagde ...

Tak piger :) Så får den lige et par ekstra chancer før den bliver farvet..

Katja sagde ...

neej det må du ikke, den er superfin til dig. Desuden kan du ikke farve viscose.. den tager ikke imod sådan et stof :-)
-Katja

Bailey sagde ...

Tak Katja, så må jeg hellere holde mig fra farvning :)

J'adore blog sagde ...

Kjolen er super fin :-)

Bailey sagde ...

Tak :)