fredag den 24. september 2010

Quilted Hoody


Jeg er så småt i gang med at skifte mit aflspanings/jogging/sofa-søndag tøj ud. Jeg var blevet træt af at det var kedeligt og laset. Allerede er Asos-blusen og H&M-bukserne en perfekt del af det jeg godt gider bruge en hel søndag i. Det er så afslappet som muligt, men uden at være grimt, forvasket og laset. Og jeg ville gide gå i Fakta med det på! Hvilket bare er et plus for mig.
.....og nu til pointen: Denne hoodie fra Topshop ville være endnu et perfekt supplement! De quiltede detaljer giver lige et mikroskopisk løft til en ellers ordinær hoodie. Hermed tilføjet til den efterhånden enorme London-liste!


Jeg er ikke helt tilbage endnu, bor stadig hos min mor. Men det kribler i fingrene for at sidde og blogge.. Og da jeg tilfældigt fandt denne hoody, måtte den ud med det samme! Umiddelbart skal jeg 'kun' være her til mandag - men 1 uge er faktisk også mere end nok! Jeg savner min lille lejlighed og alle mine ting!

5 kommentarer:

Sofie sagde ...

Ej hvor sjovt. Jeg har gang i præcis det samme projekt.
Den er gånnok fin den der hoodie :)

Lika sagde ...

Den virker rigtig rar. Og så kom jeg til at tænke på du før har nævn at du er i gang med at tabe dig og så vil jeg høre ad om du gør noget specielt? Jeg har selv ikke på den måde brug for at tabe mig, men kan mærke jeg vil have det bedre med at tabe alligevel lidt dvs. en 5 kilo ca. Har du nogle gode råd? Mest ift kost men også motion.

Bailey sagde ...

Sofie: Det er jo et godt projekt ;) Bare fordi man slapper af, behøver det jo ikke være i slidt og laset tøj!

Lika: Nu har jeg ikke nævnt så meget på bloggen om det.. Men hovedsageligt, så sørger jeg for at spise masser af fiber og protein. Altså kun groft brød, og kylling i lange baner. Derudover prøver jeg at presse så meget grønt ind som muligt.
Af motion dyrker jeg ikke det vilde. Jeg cykler hver dag 8km (job) og så laver jeg cirkeltræning ca. 5 gange om ugen hjemme i min stue.
Indtil videre er det 'kun' blevet til 5 kg, men jeg tager det stille og roligt. For mig er det ikke en slankekur, men sådan jeg leve resten af mine dage. Derfor har jeg også stadig plads til et stykke kage og drinks i byen :)

Lika sagde ...

Okay, man hører ellers så meget om at brød er no go i hvert fald hvis det er mere end et par skiver om dagen. Jeg elsker bare brød, så for mig er det svært at holde sig fra. Så kan man selvfølgelig spise knækbrød. Og ja ellers skal jeg vist også prøve at få rigtig meget mere protein, for det mætter jo en del. Det må jeg arbejde på. Jeg kan godt lide, at du skriver at det ikke er en slankekur du er på men som en del af en livsstilsændring, for det er jo i virkeligheden det der gør det mere holdbart. Klart noget jeg også skal huske mig selv på.

Men tillykke med det tabte, det er rigtig godt gået!

Bailey sagde ...

Tak tak :)

Altså mange siger at brød er absolut no-go. Og det er det i og for sig også, hvis du vil tabe dig hurtigt. Men jeg har ikke tænkt mig at opgive brød for evigt! Så i stedet sørger jeg bare for at spise groft brød. Og det drejer sig om måske en bolle til morgenmad og 2 skiver rugbrød i løbet af dagen. Og ellers spiser jeg også en del knækbrød.

Derudover har det for mig handlet om at finde de sunde snacks. Især mandler er guld værd! Men også grøntsagsstænger og en dip lavet af fraiche 9% er jo ganske okay.

Hovedsageligt har det virket for mig at spise en forholdsvis stor morgenmad. Oftest ser den sådan ud; røræg (2 æg - protein og god fedt), 2 knækbrød med kyllingepålæg og philidelphia (i stedet for smør), noget frugt (oftest melon) eller en gulerod. Dertil et glas juice. Så er jeg godt mæt, og har fået dagens frugt. Så er det kun grøntsager jeg skal have resten af dagen.

Jeg ved at man kunne gøre det meget hurtigere, og tabe 15 kg. på 2 måneder. Men det er jeg interesseret i, for så ved jeg med sikkerhed at de ville ryge på igen så snart jeg havde nået målet..