søndag den 12. september 2010

Chok-tilstand!

Okay, jeg var egentlig gået i seng... meeen så skulle jeg lige tjekke FB en sidste gang, og faldt over Acie's opdateing der linkede til hendes blog. Og sikke et chok der ventede mig:
Jeg håber der sidder nogle mennesker ude bag skærmene og har det rigtig dårligt med sig selv! Tænk en gang at man som medblogger, ikke kan respektere de 'krav'/grænser en blogger har sat for sig selv og sin blog fra day 1!? Chokeret er ikke ordet...

Jeg har allerede støttet op om den skønne Acie med et par kommentarer på indlæget. Derudover har jeg slettet ModeBevægelsen fra mine FB-venneliste (+ smidt en lille sviner! Kunne ikke holde mig i ro!)

Nogle mennesker burde ikke have adgang til blogs, hvis de ikke kan andet end at hate og overskride personlige grænser! Basta bum!

Jeg har fulgt Frk. Acie lige siden den spæde start, og 'kender' hende helt tilbage fra før bloggen, hvor hun også huserede på Jubii Debatten... Hun startede en bølge af blogs, den sommer i 2008, og kun ca. en uge efter hendes start, begyndte jeg også. Og se lige hvad hun har opnået på den korte tid! Vildt og meget misundelsesværdigt! Men jeg under hende det hele, for hun er målrettet og har styrken til at klare det meste. Der er mange ting jeg vil savne, men især hendes leg med sproget, er hendes store styrke.

Godnat derude, og sikke et chok mange må vågne op til :(

17 kommentarer:

Frk. Graa sagde ...

Jeg har det på samme måde! Modebevægelsen skulle slettes og have dårlig, dårlig samvittighed!

Marianne sagde ...

Jeg er så enig. En grænse er overskredet, og jeg synes det er forkasteligt. Jeg har aldrig haft noget med modebevægelsen at gøre, og får det i hvert fald heller aldirg. Det at man er blogger betyder ikke at man skal give køb på sin anonymitet (eller andet for den sags skyld). Nogle ting hører privatsfæren til, og sådan skal det have lov til at være. Det burde vitterligt være op til den enkelte, hvor meget man ønsker at dele!
Godt du sætter fokus på det, på din blog også!

Pernille sagde ...

Ligesom dig kender jeg Acie fra dengang før bloggen og allerede dengang holdt hun sit navn for sig selv. Dét har for mit vedkommende gjort, at jeg har haft rigtig meget respekt for hende.

Har lige postet et lignende indlæg og slettet Modebevægelsen fra FB, min side og blogroll!

Litzy sagde ...

Kan se at vi to kender hinanden lidt for godt :P
Skrev nemlig til Acie at jeg håbede Kasper røv ville klø og hans arme være for korte... og læste bagefter folks kommentarer og faldt over dit med nøjagtig samme besked :P

Jeg har slettet modebevægelse fra mine lister - sådan noget gider jeg ikke støtte. :0(

Anonym sagde ...

Hej MissB,

jeg har først lige set det nu, og jeg er også rystet. Han må da have nogle seriøse issues ham Kasper. Jesus!

Gav vide hvilken vision han har arbejdet ud fra da han startede, for det er da en virkelig tarvelig strategi han har lagt for dagen.

Acie har gjort det mega godt siden hun startede fra Jubii debatten, og jeg har kun rosende ord at sige om hende, hendes, stil og hendes skrivestil - og personlighed, i hvert fald den hun viser på bloggem. Jeg håber hun vender stærkt tilbage når hun ar sundet sig over denne oplevelse.

Knus
Deppe

Rikke'M sagde ...

Jeg er så dybt rystet og inderligt forarget. Tænk man kan være så respektløs som han, bare at se bort fra hendes ene ønske om privatliv.

Det er krænkelse, så det gør en ting. Og det er skide uretfærdigt.

Sacha sagde ...

Jeg tænkte på dig, da jeg går ud fra at Bailey er et alias, rettere jeg kan ikke lade være med at tænke på de mange der forsat skriver under alias og ikke under eget navn.

For hvornår og hvem skal bestemme hvornår ens identitet skal ud i virkeligheden?

Jeg har samlet et par links, fra de bloggere i min reader der havde skrevet om emnet her til formiddag og her har jeg også linket til dig.
Håber at det er fjong.

Chaos sagde ...

Det er det mest latterlige længe.. Og så har idioten sandsynligvis kun gjort det for at få omtale til sin egen side.

Bailey sagde ...

Hvor er jeg glad for at se at så mange støtter op om den gode Acie. Jeg sidder stadig med en dårlig smag i munden, og er rasende på en så ignorant person som Kasper Bergholt er!!! Føj!!!

Jo flere der sætter fokus på det, og får nævnt hans navn, jo dårligere kredit får han. Og det fortjener han sgu, efter sådan en svinestreg!

Hazel sagde ...

Enig, enig, enig. Øv, hvor er det trist for Acie og for os, der elsker hendes blog. Har lige skrevet et lignende indlæg, men også at jeg synes, at det er virkelig fedt at se, at modebloggerverdenen virkelig står sammen om at tage afstand fra Kasper Bergholt.

Lika sagde ...

Så enig. Jeg har fulgt Acie lige så langt tid som dig - helt fra jubii-tiden og det er virkelig trist, det der er sket.

Anonym sagde ...

Jeg forstår ikke hvad det er i hidser jer sådan op over ???=

Bailey sagde ...

"Anonym": Så har du vist ikke læst acie-linket?

Anonym sagde ...

Kunne ikke være mere enig med jer alle. Det er dybt forkasteligt, at en person kan ødelægge det for så mange andre.

HÅber at ACIE får lyst til at vende tilbage til blogverdenen en dag, mon ikke at denne opbakning kan være en del af at give hende lysten tilbage.

Bailey sagde ...

^Jeg håber netop, at jo mere opbakning/flere indlæg der kommer, jo mere vil hun vende tilbage!! ;)

Anonym sagde ...

jo jeg har! slap liige af! tøser altså!

Bailey sagde ...

Jamen okay så!