tirsdag den 7. september 2010

Dullegrej #4 - Negle

Endelig når vi til sidste indlæg i rækken om mine dulle-rutiner ;)

Neglelak
Det kommer nok ikke som en overraskelse, men jeg sværger til Chanel. Deres neglelakke er for mig, dem der holder bedst. Der er skrevet mange negative ting om Chanel efterhånden på diverse blogge. Lidt ærgerligt synes jeg.. for hos mig holder de bedre end alle andre. Dyre som billige! Udover Chanel kan jeg godt lide Dior, som minder lidt om Chanel-konsistensen.
På mine negle fungerer Depend (ejer ikke nogen selv, men prøver ofte min søsters, for at tjekke holdbarheden), H&M, Gosh, Barry M og andre billigere mærker slet ikke. Med dem kan jeg hurtigt skrabe lakken af igen. Det kan jeg på ingen måde med Chanel. Og så kan det godt være at prisen er skyhøj. Men det er jeg villig til at give, når jeg efter 4 dage stadig kan have helt lakerede negle..

Overlak
Hver gang jeg bruger neglelak, anvender jeg også en overlak, som i øjeblikket er fra Rimmel. Den hedder Salon Manicure Top Coat, og holder på lakken virkelig godt.

Neglefil
Jeg sværger uden sammenligning til denne fil fra Boots (britisk apotek/Matas). Den har 2 sider,

Neglesaks
Når jeg en sjælden gang i mellem skal klippe en negl, gøres det kun med sådan en slags saks.

...det var så mit lille input på hvordan jeg holder mine negle pæne! Jeg bruger hverken neglebåndscreme eller-olie, da det ikke er nødvendigt..

5 kommentarer:

Michelle sagde ...

Sikke fine farver dem fra chanel har :)

:)
http://so-this-season.blogspot.com/

Bailey sagde ...

De er jo også yndlings :D

Balladen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Balladen sagde ...

Det er sgu da genial! Jeg skulle også have hapset den model, da jeg tog den anden!

Bailey sagde ...

Mine akryl-kasser? De er 'desværre' fra Muji, købt i London tilbage i februar. Men Netto-modellen ligger super tæt på. Og det er jo genial opbevaring ;)