lørdag den 18. september 2010

Store overvejelser


[Photo] /[Photo]

De sidste par uger har jeg overvejet MEGET om jeg skulle få klippet mit hår. Jeg har er ikke til de helt store eksperimenter, og kunne nok aldrig finde på at blive korthåret. Det tør jeg slet ikke :D
Men sådan en lang page som Lauren Conrad, kunne meget vel være det rette valg. Så har jeg stadig muligheden for sætte håret op eller lave krøller i det. Faktisk har jeg også savnet lidt pande hår i et stykke tid, men er som altid lidt bange for at gå all-in. Men sådan noget fint skråt pandehår kunne sagtens være en mulighed!

Edit: Fandt så lige et billede af Adriana (Jessica Lowndes), i samme stil..

9 kommentarer:

Fru H-T sagde ...

Det tror jeg kunne være super flot til dig! :)
Go for it! :)

Pernille sagde ...

Tror også en halvlang page kunne være rigtig flot til dig! :)

Bailey sagde ...

Jeg har vist også besluttet mig... nu skal jeg så bare lige vente til lønningsdag :D

Lullumut sagde ...

Det ser jo super fint ud :-) Den frisure er bare så klassisk og nem at holde.. Jeg vil dog gerne selv have længere hår ;-) Men det vil nok klæde dig rigtig godt :-)

Bailey sagde ...

Og for mig er nøgleordene nemlig 'nem at holde' :D
Det er ikke en frisure, der skal 'holdes' og kræver frisørtur hver 6. uge - hvilket jeg ikke liiige vil bruge pengene på...

Chaos sagde ...

Jeg har haft begge dele.. Nu er det så ved at være en meget lang page, haha.. men jeg har været mest glad for den lange page, da den klæder nærmest alle. Tror også den vil være god til dig. :)

Bailey sagde ...

Jeg har jo også været ude i page for små 2 år siden (dog ufrivilligt), så ved jo hvordan det ser ud. Dog bliver det ikke så kort igen, da jeg hadede at jeg ikke kunne sætte det op eller krølle det ordentligt..
Men den længde som billederne viser, tror jeg bestemt bliver resultatet!

Anonym sagde ...

Rigtig fine frisurer :)

Må jeg spørge, hvad din hårfarve hedder? Mener du skrev på et tidspunkt, at du farvede hår. Det er nemlig rigtig fint ;)

/M

Bailey sagde ...

^Selvfølgelig må du det :) Jeg bruger den der hedder Caramel fra Nutrisse Garnier (den grønne/gule æske). Den ligger tæt på min egen farve, men er mere 'fyldig' og har det rette skær til mig..