onsdag den 8. juli 2009

Var jeg den eneste..

...der fældede en tåre da Michael Jacksons datter, Paris, snakkede ved mindehøjtideligheden i går? Puhh det kan mit hjerte ikke klare!
Og da slet ikke når der straks efter klippes til TV2-studiet hvor Jes Dorph sidder rørt til tårer, og dårligt kan få presset et ord ud!

Hele afslutningen på mindehøjtideligheden synes jeg var virkelig smuk, med 2 fantastiske sange, fremført af store kunstnere. Resten af mindehøjtideligheden var so so, det var nogle fine og rørende taler, men jeg havde forventet en masse lækker musik...Heldigvis lever hans musik videre for evigt!

8 kommentarer:

Frk. Nør sagde ...

Jeg tudbrølede. Det fik ligesom dråben der fik bæret til at flyde over, med alle de følelser der hopede sig op i mig igår!

Natassia sagde ...

Ja det må have været en følelsesmæssig slem dag for især dig :(

CAMILLE sagde ...

jeg kunne heller ikke lige holde igen da Paris sagde de sidste ord til hendes far. :'|

karenmarie sagde ...

jeg har lige set det nu, og der kom også en lille tåre her fra. har så ondt af de børn, det er ikke fair at de mister deres far så tidligt.

sille-c sagde ...

Nej, du var absolut ikke den eneste - og jeg kan stadig ikke se det videoklip, hvor Paris taler uden at knibe en tåre(eller 20), selv efter at have set klippet 5 gange so far!! Det var så oprigtig, og det kom lige fra hjertet. Synd for børnene, alle mine tanker går virkelig til dem.
Og så var jeg i forvejen badet i tårer efter, at de kort forinden havde sunget fællessangen oppe på scenen - det var SÅ smukt...

Natassia sagde ...

Men mon ikke det er en meget normal reaktion, på at se sådan en rørt lille pige der hylder sin far! Smukt var det i hvert fald!

Helene sagde ...

Jeg fik tårer i øjnene (og lidt på kinderne) af at se den lille pige, helt knust. Fik bare lyst til at kamme hende!

Natassia sagde ...

Uanset hvor hjerteskærende det var, synes jeg alligevel hun var super cool! Tænk at stå der som 11-årig og sige de ord foran millioner (millarder??) af mennesker!!