mandag den 13. juli 2009

Den der tøjkrise...

I går skrev jeg om de yndige sager fra H&M, flæsetoppen og ballerina'erne. I dag smuttede jeg så ud for at se om mine H&M'er mon havde fået sagerne i butikken. Toppen fandt jeg i sort og prøvede den. Men nej hvor var den bare forfærdelig til mig! Slet slet ikke så fin som Bums-på-farten. Og skoene var kun tilbage i str. 37 - og det hjælper jo slet ikke mig!

Tilgengæld fandt jeg en anden flæsetop, som sad langt bedre på mig end H&M-udgaven. Denne er fra Vero Moda, og koster 260kr. Ulempen ved denne er dog at flæserne ikke fortsætter på ryggen! Jeg havde da med glæde betalt en højere pris hvis de havde fortsat flæserne.. Men sådan skal det åbenbart ikke være!I H&M fandt jeg denne cardigan i lækkert blødt jerseystof. Den er lang, og går til midt på låret.Vero Moda bød også på denne fine hårbøjle fra Pieces:Så er jeg nogenlunde klar til skulle mødes med en masse søde duller på fredag. Glæder mig, eftersom vi aldrig har mødtes rigtig før, men har skrevet så meget sammen at vi næsten kender hinanden i forvejen. Udover mig, deltager også Cecilia og Jeanett.

4 kommentarer:

No1 sagde ...

Ih, jeg er misundelig! Håber, at I får en fantastisk aften. Bliver I mange? :)

Og så måtte jeg lige lure tingene. Super fin hårbøjle - glæder mig til at se toppen på.. :)

Natassia sagde ...

Vi bliver vist 11 stykker, som var loftet.

Regner med at toppen ryger på fredag ;)

Cecilia sagde ...

Virkelig labre køb!
H&M toppe sad jo heller ikke godt på mig da jeg prøvede den for nogle uger siden.. men den er bare så fin!

Jeg er så stadig fuldstændig lost mht. tøj til fredag.. men men, godt man har ferie og der alligevel er nogle dage til fredag ;)

Natassia sagde ...

Det var virkelig trist med H&M toppen, havde regnet med den. Men heldigvis fandt jeg denne, som må udgøre erstatningen.. Nu er det så bare at jeg mangler den der læderbolero :D

Men ja vi har jo lige et par dage at løbe på ;)