lørdag den 1. maj 2010

iPhoneJeg har efterhånden fået flere spørgsmål fra jer søde læsere om min iPhone.. Lovede også da jeg købte den at jeg ville komme med en anmeldelse.. Og her er den så:

De funktioner jeg især er glad for:Opkald: Super smart. Man trykker på knappen 'Telefon', og man kan nu vælge om man vil ringe til en favorit, en af de seneste, gå i kontakter eller selv trykke nummeret. Hurtigt og nemt!

Beskeder: Det fantastiske her er at man kan se hele den sms-samtale man har haft. Det er ikke normal indbakke, men en oversigt over dem man har udvekslet sms'er med. Genialt!


Kalenderen: Fungerer perfekt (især for sådan en som mig, der har droppet den alm. Kalender - den fyldte for meget i tasken!). Det er nemt at navigere rundt, og ikke mindst at oprette begivenheder. På de dage hvor der er en prik - har jeg en aftale. Ret smart!


Applikationer:
Endnu en gang er det virkelig genialt. Man går i App Store, og kan nu vælge fra alverdens apps. Både utallige gratis (we like!!) og endnu flere der koster et givent beløb. Jeg har endnu kun hentet gratis apps, ex. Facebook, Kino.dk, Imdb.com, DMI, TV2 Nyhederne, Rejseplanen og et par radiostationer.


Kamera: Ganske udmærket på en telefon! Jeg har allerede et lille kompakt kamera og mit spejlrefleks, så jeg er ikke så krævende..


Ur/Alarm: Dette er genialt! Jeg bruger ikke længere 'rigtigt' vækkeur, da min iPhone klarer det fantastisk. Man kan have utallige forskellige tidspunkter stående, og når et tidspunkt skal aktiveres som alarm scroller man bare på det tidspunkt. Det er svært at forklare - men billedet viser det vist lidt..Safari (internet): Overskueligt og nemt at navigere mellem flere sider.. Hvis man vil have skriften større skal man simpelt nok sætte to fingre på skærmen og trække dem væk fra hinanden. Simple as that!

Batteri: Dette er mit eneste kritik-område, desværre. iPhones holder ikke længe, kun ca. 2 dage. Det var jeg ret ærgerlig over i starten, da jeg er vant til Nokia'er der holder i 1 uges tid. Nu er det dog blevet ren vane at sætte telefonen til opladning hver/hver anden nat.


Overall: Jeg ELSKER min iPhone! Jeg er stadig sindssygt glad for min iPhone! Ikek et sekund har jeg fortrudt!
Jeg håber det gav et bedre billede af hvad en iPhone sådan lige umiddelbart er. Og i sidste ende bliver det halvdårlige batteri opvejet af alle de fantastiske ting!

Jeg har forresten købt min ved Telenor. Jeg fik flyttet mit nummer, uden beregning - der gik en måned. Deres net fungerer altid, og har endnu ikke oplevet noget dårligt ved dem..

Jeg håber at denne mini-anmeldelse kunne hjælpe lidt på vej, til jer der overvejer!

Fortsat god weekend ;)

12 kommentarer:

Lika sagde ...

Fin anmeldelse - jeg takker :)

Har dog lige et spm - hvordan er touch-funktionen? Er den svær at vænne sig til hvis man er vant til en gammeldags mobil?

Chaos sagde ...

Haha, ja.. Fin anmeldelse. :D Kan kun tilslutte mig hypen omkring iPhones. Har aldrig været så glad for en telefon, som jeg er for min hvide iPhone. :D

Lika: Touchfunktionen er simpelthen så idiotsikker.. Den er så flydende og zoom-funktionen er bare genial. Du skal vænne dig til at sms'e, men det er nok også det eneste. Ellers så spiller resten bare. :D

Bailey sagde ...

Lika; hov det glemte jeg da at skrive om - det var ellers intentionen!
Jeg var ret bekymret for det med touch, for når jeg har prøvet veninders touch (primært Samsung) har jeg slet ikke kunne finde ud af det. Men på iPhone synes jeg det er super let, og jeg havde lært det efter få forsøg.

Tine sagde ...

Årh bare totalt yndlings telefon. Jeg knuselsker min!

Lika sagde ...

^Det lyder virkelig godt. Der er ikke andet for at jeg vist må ønske mig sådan en fætter :)

Lola sagde ...

Kan virkelig følge dig. Synes også min iPhone er mit bedste køb nogensinde!

Er forresten blevet fast læser på din blog - som er super fed!

Bailey sagde ...

Tine: Samme her!

Lika: Jeg kan i hvert fald kun anbefale den! ;)

Lola: Den rangere i hvert fald i toppen! Og tak :)

Annette sagde ...

Tak for anmeldelsen. Hvor er den bare lækker! Kunne vildt godt tænke mig en, men synes dog at den er lidt dyr, æv!

Bailey sagde ...

Det var da så lidt ;)
Den er lidt dyr, men jeg synes virkelig den er det hele værd!

Annette sagde ...

Det tror jeg gerne på. Må smække noget mere tøj op på Trendsales, og få sparet op til sådan en ;)

Tina sagde ...

Tak for anmeldelsen :)
Jeg fik også selv smidt en i indkøbskurven på Telias hjemmeside i fredags, så nu venter jeg bare på den kommer med posten! Glæder mig som et lille barn, men nu har jeg også kun overvejet den i halvandet år ;)

Bailey sagde ...

Skønt! Du kan godt glæde dig ;)