fredag den 2. april 2010

Nyt til håret!Miracle Moist shampoo + conditioner
Hi-hold + Hi-shine hairspray
Coloured Hair protection + Shine Serum

Når det kommer til hårpleje er der kun ét mærke der fungerer for mig; Aussie. Jeg prøvede det for første gang sidste sommer, og var solgt. Med en hurtig afstikker til TRESemmé (som gjorde mit hår småkruset i enderne!?) har jeg siden da kun brugt Aussie..
Så da Mathilde jo kom til DK og vi alligevel skulle ses, fik jeg hende til at hapse lidt med til mig. Prisforskellen er jo helt latterlig! Disse 6 produkter har jeg givet ca. 160kr for - som man ikke engang kan købe 2 produkter for her i DK.
Et kæmpe plus er at det er så drøjt i brug. Min shampoo holder næsten 2 måneder, til trods for at jeg vasker hår hver dag. I like!

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

ja det er absolut også mine yndlingsprodukter og køber dem også selv i England for som du siger spare man en god sjat penge når en shampoo koster 89 i matas, hurra for aussie :D
\Nina

Regitze sagde ...

Husk lige at Aussies produkter bliver testet på dyr...

Miss Jeanett sagde ...

Gik for nogle år siden på frisørskolen (tog kun grund-året, ikke praktikken) og vi lærte at det værste du kan gøre ved dit hår næstefter glatte/føntørre det er at vaske det hver dag. Du vasker simpelthen det naturlige fedt i din hovedbund væk - og det er med til at beskytte dit hår! Prøv at vende dig til at vaske det hver 2. dag. Det tager ca. 2 uger før dit hår har vænnet sig til den nye rutine og kan derfor godt virke fedtet i starten. Men det er det hele værd!

(Desuden fik Aussie mit hår til at fedte meget hurtigere end ved andre shampooer).

Bailey sagde ...

Nina: Ja det er jo vildt med den prisforskel!

Regitze: Ok... det stopper mig dog ikke!

Jeanett: I know, ikke noget nyt der. Men det er mit valg - og jeg føler mig decideret ulækker med hår der ikke har været vasket, hvis jeg alligevel har været i bad.
Mit hår er blevet meget sundere og slet ikke så fedtet som TRESemmé, Toni&Guy, John Frieda og diverse supermarkedsmærker som jeg har brugt gennem årene.

Anonym sagde ...

Alle produkter er efterhånden testet på dyr.(desværre) og alt skader efterhånden miljøet. self skal man da være bevist om hvad man bruger af produkter, men man kan aldrig undgå det helt, fx er stort set alt det tøj, cremer, p piller og makeup man køber fyldt med homonforstyrende stoffer og vil i sidste ende også skade dyrene i det det ryger ud i vandet.
miss j, ja det har du helt ret i - vasker også kun mit håt hver 2 dag. men som du selv siger det er lidt svært at komme ud af den dags-rutine med at vaske håret hver dag da det i starten vil være lidt fedtet :P
\Nina

Bailey sagde ...

^Enig. Det er efterhånden svært at finde noget der ikke skader på den ene eller anden måde. Så skulle man vist fremstille selv..
Aussie er perfekt til mig, og derfor bruger jeg det :)

Miss Jeanett sagde ...

Ville egentlig også kun nævne det i tilfælde at du ikke var klar over det :)

@Nina
Ja, de første to uger er det lidt fedtet at gå de der 2-3 dage imellem. Men derefter er det SKØNT! Hverken hud eller hår har godt af at blive vasket hver dag. Mit hår er faktisk "bedst" på 2. dagen nu. På dag 1 er det faktisk for levende.

Anonym sagde ...

Regitze: Er det ikke alle produkter, der bliver testet på dyr? Hvis det ikke er det endelige produkt - så er alle de ting, der er kommet i, blevet testet på dyr. Jeg mener, at det er EU-bestemt, at der skal testes på dyr, før det må komme ud i butikkerne. Rigtig ærgerligt - men man kan desværre ikke undgå det.

Bailey: Nice price! ;-)

Jeg vasker også hår hver dag. I følge min prof. frisør så kan det sagtens tåle det. Det er stort, kraftigt og sundt hår.
Det essentielle er ofte hvad man spiser. Det afspejler sig nemlig gerne i håret - sagde hun ;-)

God påske.
/Less

Miss Jeanett sagde ...

@ Less
Der er også forskel på om et kan har godt af det eller om det kan tåle det. Det er ikke det samme ;) Jeg siger jo heller ikke, at håret falder af eller noget. Bare at det ikke er super godt for det. Det er hvad alle firsører jeg har brugt siger + hvad vi lærte på skolen.

Men i sidste ende er det jo ens eget valg - og igen vil jeg lige pointere at det var bare ment som oplysning fra min side. Ikke indblanding eller lign :) Bailey dit hår ser sundt ud, så jeg blev faktisk overrasket over at høre at du vaskede det så tit :)

Bailey sagde ...

Jeanett: Det er helt i orden. Jeg har dog både frisører i min vennekreds og familie :)
Og tak, mit hår er utroligt stærkt. Jeg vasker det hver dag, farver det med ca. 3måneders mellemrum (de sidste 5 år) og glatter/fønner hver anden dag (selvf. med heat protection) - og får altid af vide hvor sundt mit hår ser ud. Så jeg fortsætter bare min faste rutine :) Det virker åbenbart :D