torsdag den 8. april 2010

Forår i luften!

Centreret
H&M kjole (den billige til 60kr!! genialt!), Primark cardigan, Zara ballerina'er, Chanel Tendresse, Pieces tørklæde, Glitter ur-halskæde


Har brugt aftenen med bedstevennen. Vi spiste lækker mad og fik snakket om de gode gamle dage.. Herligt!
Synes dagene går alt for hurtigt lige nu.. Er på farten hele tiden! Det hjælper dog at det lyst så længe om aftenen! Årh det forår er nu rart!

Mange af jer spørger stadig til Kollega. Jeg har ikke nævnt ham så meget, da der faktisk hverken sker fra eller tid. Samme flirteri og drilleri - hele tiden?!
I dag var der så 3 kollegaer der uafhængigt af hinanden hentydede til om der var noget med Kollega og mig.. Godt så! Det var ikke lige meningen de skulle lægge mærke til alt muligt! De 3 følgende sætninger blev sagt i forskellige sammenhænge: 'Nårh ja, men Kollega er jo også lun på Bailey!' - 'Kollega vil jo også meget hellere være i den anden ende af afdelingen (altså min).. ' - 'Hvis man ikke kan finde Kollega, sidder han som regel inde hos Bailey'.. Jow jow.. Og her troede jeg det var mig der var ved at gå fra forstanden! Anyways, så skal vi arbejde i helt samme afdeling fra 1. maj. Det skal nok blive en god sommer! :D Det var vist hvad der var til den update!

6 kommentarer:

Simone sagde ...

Yes yes, lidt updates omkring kollega! Men hvor er det pudsigt, at de alle tre kom hen og havde lagt mærke til jeres flirten :) Krydser virkelig fingre for dig - han må lige til at tage sig lidt sammen og vise sig som en mand :D

Ms Confashion sagde ...

Osse et yes fra mig!
Har savnet ham i dine indlæg :-)
Håber, I finder sammen!!!

Bailey sagde ...

Meget pudsigt! Men ja, nu må vi jo bare se.. Jeg synes stadig det bare er super hyggeligt :D

Anonym sagde ...

Han må da snart invitere dig ud ;)

Rigtig fint sæt!
Må jeg spørge hvilken str. du har kjolen i? Er den tts eller?
Jeg må vist have fat i en :)

God weekend
/Less

Bailey sagde ...

Ja han kunne da godt lige tage sig sammen ;) Jeg er alt for kylling til at gøre noget!!

Jeg har taget en L, den krymper ca. 5 cm. i længden ved første vask.. Jeg kunne nok sagtens tage en M, der er masser af plads i den!

Anonym sagde ...

Jeg takker for svar :)

/Less