mandag den 19. april 2010

Læsetid!Nu er det godt og vel forår, og derfor også tid til min læsesæson! Jeg søger derfor masser af inspiration til hvilke bøger jeg skal læse..

I år tror jeg det skal dreje sig om biografier.. I hvert fald skal jeg have læst Hungry af Crystal Renn, som jeg faldt over da Acie skriblede om sit girlcrush..
Og ellers er jeg rimelig meget på bar bund. SÅ har du et godt forslag, ville jeg blive rigtig glad! Og det må være i alverdens genrer..

Kan hurtigt fortælle at jeg har læst alt af Sophie Kinsella, Marian Keys, Sara Blædel. Og Twillight er også læst et par gange.

Skyd løs!

6 kommentarer:

Litzy sagde ...

Jeg er faktisk faldet rigtig meget for Jeremy Clarkson (Du ved - ham fra TopGear). Han er fantastisk morsom, men slår også hovedet på sømmet med mange af de ting han siger.
Dem kan jeg anbefale dig at læser. Og mange af bøgeren er samlinger af artikler fra aviser, så de er ikke mere end et par sider lange hver :)

Louise sagde ...

Tori Spellings biografi er overraskende god.
Ellers kan jeg også anbefale Kerry Katonas og ellers er jeg nok mere til fantasy og krimi...

Pernille sagde ...

Jeg har lige læst:

"Heksen fra Portobello" af Paulo Coelho.

"Snemanden" af Jo Nesbjø.

Derudover hitter "Den lille prins" igen og igen :)

En Hittehønes verden sagde ...

Heysa...
Kan næsten regne ud, at du er til chick-lit... *SS* Har du da læst 'P.S. I love you' af Cecilia Ahern eller Singleslinger af Dorte Holm...
Jeg læser selv masser af krimi, og kan også anbefale Jo Nesbøs mange bøger om politibetjent Harry Hole (hvoraf Snemanden, som Pernille foreslog, også er en del af)...
En anden super go' bog er 'Undtagelsen', som er skrevet af Christian Jungersen. Denne bog er min bedste læseoplevelse i længere tid!
Held og lykke med bogjagten!
Knus fra Maria.

Ms Confashion sagde ...

ÅÅH Chick-lit er bare det bedste tidsfordriv (næstefter PH of course!)
Ka' anbefale:
Tracy Quan's "Manhattan call girl" og "Married call girl"
Jessica Brody's Fidelity files! og "The good girl's guide to bad men"
Abby mcDonald's "The popularity rules
Har du i øvrigt læst dem, hun har skrevet under sit "rigtige navn"?
Madeleine Wickham - de er os ret søde...
Der er ik samme humor som i Kinsellas...men synes stadig det er gode små historier :-)

OG så er der i øvrigt os' Maise Njor og Camilla Stockmann's bøger - sammen og hver for sig! Jeg er vild med dem - de er hysterisk morsomme!!!
<3 Nete

Bailey sagde ...

Tusind tak for alle jeres forslag! De er røget på listen, og jeg vil læse lidt om dem - så jeg rigtig kan komme i gang med den læsning igen!