mandag den 15. august 2011

SwapspotJeg ved ikke om I har hørt om det før, men det kan ikke nævnes for mange gange. Trendsales har fået sig en konkurrent! Swapspot er en ny hjemmeside, hvor det gør det muligt at købe og sælge tøj osv. online.
Det smarte ved Swapspot er at man kan logge ind via Facebook, hvilket for mig at se skaber en langt større troværdighed. Derudover er det gratis (yay!) og man kan indrykke så mange annoncer man har lyst (endnu mere yay!). Eneste minus er vist bare at det endnu ikke er så kendt. Men eftersom Trendsales efterhånden har fået sig et ganske dårligt omdømme (fat det nu, jeg bytter IKKE!), kan der ikke gå længe før de har vokset sig større.

For god ordens skyld, har jeg ikke modtaget noget for at skrive dette indlæg, jeg er blot mega begejstret for det nye sted - uden gebyrer! :)

4 kommentarer:

Fru H-T sagde ...

Jep, jeg er også derinde og er så begejstret for at det er helt igennem gratis! YAY!! :D

Bailey sagde ...

Gratis er bare godt :D

Mette sagde ...

Jeg er også bare så træt af, hvor mange penge Trendsales efterhånden har tjent på mig. Suk - Jeg er virkelig træt af det!

Bailey sagde ...

Lige præcis, de tager simpelthen for høje gebyrer... og sammen med alle de useriøse købere er der sgu ikke meget ved at være derinde!