tirsdag den 2. august 2011

En stak bøger
Jeg snakkede for nogle uger siden om en sending bøger der var på vej fra Amazon. Her er de så; en god blanding af klassikere og ny chiclit. På min ferie nåede jeg kun at få læst One Day (den tog mig lang tid at komme igennem, den var god, fik mig både til at grine og vigtigst af alt; græde over slutningen.).
Lige nu læser jeg Summer & The City (eller jeg er ved at være færdig). Indtil videre kan jeg langt bedre lide denne end den foregående, The Carrie Diaries..

Jeg er spændt på at læse de gamle klassikere - de har længe været på min must-read liste..
Har I læst nogen af bøgerne?

Alle bøgerne fik jeg forresten til den samlede sum á 350kr (med den gratis porto). Hvis samme bøger skulle købes i danske boghandlere, havde de kostet noget mere. Bare Summer & The City sælges for knap 300kr! Jeg tillader mig at være nærrig og samtidig vedligeholde det engelske :)

7 kommentarer:

Lika sagde ...

Ja Pi´s liv. Den er rigtig god og finurlig. Har netop bestilt fra samme sted og der sparede jeg også rigtig meget på en lonely planet og fik samtidig mange bøger med i købet. Total win.

Tuschen sagde ...

Jeg har ikke læst nogen af bøgerne, men jeg er helt vild med farven på Summer & The City. ;-)

Bailey sagde ...

Lika: Den ser jeg frem til at læse, så :)
Og ja, det er helt vildt med de prisforskelle. Godt at du også valgte at købe derfra..

Tuschen: Hehe, ja en rigtig tøsebog :)

Astrid sagde ...

Årh, One Day er så god <3 årh, jeg elsker den.

Bailey sagde ...

Den er virkelig virkelig god. Den slutning var så unfair, og jeg stortudede :(

Katrine sagde ...

Har læst Water for Elephants, den er rigtig god! Har og læst One Day, jeg tudede også ret meget over slutningen, men den er nu stadig god :)

Bailey sagde ...

Jeg får rigtig svært ved at vælge hvilken der skal være min næste bog. Hælder rigtig meget til Water for Elephants - synes historien lyder rigtig god!
One Day er virkelig god, men den slutning havde jeg ikke lige forudset :(