onsdag den 10. august 2011

Sephora LoveSå fik jeg endelig taget billeder af mine Sephora sager, som jeg købte da vi var et smut i Zagreb under vores ferie. Sephora er et rent slaraffenland med diverse dullegrej. Jeg er især glad for deres makeuppensler fra eget mærke. Jeg endte med kun at købe Sephora produkter.. kunne ikke holde mig tilbage, det er efterhånden 3 år siden jeg sidst var i en Sephora..

1. Nail Polish Remover: En lille genialitet. Jeg er egentlig rutineret nok, og får sjældent neglelak uden for neglene. Men når det sker, er en vatpind og neglelakfjerner noget værre rod. Denne tager med et snuptag lige det neglelak der er kommet på afveje.

2. Nourishing Nail Balm: En lille pomade til neglene. Denne har jeg ikke prøvet før, men den var så fin, duftede herligt og var billig (ca. 25kr), så den måtte da med mig hjem.

3. Stop the Spot (anti-blemish gel): Ikke så meget fuzz. Gele til at putte på urenheder. Den både køler og bekæmper rødmen.

4. Rounded Crease pensel: Stor lækker pensel til øjenskygge.

5. Express Dry Shampoo: Jeg har endnu ikke begivet mig ud i decideret tørshampoo, da min Osis+ Dust It hidtil har klaret det job. Men én gang skal jo være den første..

6. Concealer Palette: Mjah, ikke så meget at forklare. De forskellige små concealere heri er med til at dække mørke rander og urenheder/rødmen.

7. Rounded Powder XL børste: Min yndlings pudderbørste. Den jeg havde i forvejen er godt slidt, og trængte til en erstatning. Det var dog en bekostelig affære til hele 220kr. Avs. Men så ved jeg også at den holder i lang lang tid.Mmh, Sephora! Hvorfor findes det ikke i Danmark?!

3 kommentarer:

Mia sagde ...

Lækre køb.

Og Sephora er skam på vej til Danmark - se bare her http://beautyspace.dk/?p=6918 Så ved årsskiftet burde de være her. Jeg frygter dog bare lidt at Sephora i DK ikke bliver helt så attraktivt pga. priserne.

Bailey sagde ...

Eij, Maria! Det var fuldkommen gået forbi mig, men sikke en fantastisk nyhed! Tak tak tak :)

J'adore blog sagde ...

Sephora er også et hit hos mig :-)