torsdag den 28. august 2008

H&M - djævlens værk!


Nårh nyt indlæg til nye køb.. Har gjort nogle basiskøb til efterår og vinter hos H&M:
1: Ballarina'er, tørklæde, lang cardigan, pudder-top, cardigan, kappe, skjorte-sag, clutch & skjorte-sag:

2: Leggins, nederdel, lang cardigan, strikkjole, buksedragt & strikkjole

Det hele burde blive leveret allerede i næste uge :D

London Baby!!!

Så kom brevet endelig (eller det vil sige mailen). Kan få mit værelse allerede d. 15/9. Hvilket betyder at der er 18 dage til undertegnede flytter permanent til London. Og tiden kan ikke gå stærkt nok.

Lige nu drejer min tanker sig mest om, hvad jeg skal have med. Hvad der skal blive. Og ikke mindst hvad der bare skal ud... Det er sgu svært at beslutte! Heldigvis har mutti lovet at jeg stadig har et værelse til rådighed. Det betyder i det mindste at nogle af mine møbler, diverse nips og fjernsyn, lamper, cd'er osv. får lov at blive.

Men helt ærligt. Hvordan finder man lige ud af hvad man skal bruge de næste 3 år? Selvføglelig kommer jeg løbende hjem, selvfølgelig får jeg besøg hjemmefra og selvfølgelig kan diverse sager sendes - but still!!!

Oh Well.. Sidste arbejdsdag i morgen, og så er det tid til at gøre alvor af diverse lister, pakning, og farvelmiddage/fester.

søndag den 24. august 2008

Batman - The Dark Knight!!!

I fredags var jeg i biffen med veninde, for at se hvad det er alle snakker om. Ingen af os er særligt tegneserie-superhelt-fans, men eftersom Heath skulle være formiddabel, måtte vi jo selvfølgelig finde ud af om det virkelig kunne passe!

Jeg var fanget fra første sekund! Christian Bale er imo den bedste Batman til dato! Heath Ledger er den bedste Joker ever! De 2½ time fløj afsted, og det kan ikke tælles på to hænder, hvor mange gange jeg hoppede i biorgrafsædet. damn man får sig nogle chok!

Da jeg forlod biografen, var det med blandede følelser. Tristhed; tænk engang at filmverdenen har mistet en så fantastisk skuespiller. Forundring; det er da vildt at Heath kan portættere den psykopat, så fantastisk. Men samtidig havde jeg også en følelse af at være mæt. Mæt af fantastiske skuespilpræstationer. Det er uden tvivl ÅRETS FILM.

Eneste skufelse var uden tvivl, Maggie Gyllehaal. Hun var kedelig og trist at se på! Dog var jeg vild med det meste af hendes tøj :D

Billeder skal der også være plads til:

tirsdag den 19. august 2008

Skriveblokade eller bare dovenskab??

Den seneste uge har jeg lidt af dovenskab, hvad jeg på blogsprog vil kalde skriveblokade.. Men nu må jeg op på hesten igen. Det går jo ikke at have en blog stående, uden noget som helst tilføjet..

Well, egentlig er der da sket lidt af hver. Havde fødselsdag i går, hvor jeg blandt andet fik nye dyne & pude til når jeg smutter til London. Deudover gavekort, makeup, blomster og penge... So far en god høst :D
Derudover modtog jeg i weekenden en stor fed kuvert fra det kommende studie, med diverse kalendre, oplysninger osv. Det eneste der skal falde helt på plads nu er det dumme kollegieværelse.

I morgen står den på fodbold i Parken med noget familie (del af fødselsdagsgave), glæder mig!

Skrives ved :D

tirsdag den 12. august 2008

Yay!!! Kufferten er hjemme..

Så skete det endelig. Havde egentlig indset at jeg nok aldrig få mine ting at se igen, men så i dag ringede de fra lufthavnen, og sørme om det ikke var min kuffert de havde fundet.. Yay!!! Total lykke!!

fredag den 8. august 2008

Stadig uden kuffert!!

7 dage er gået, og jeg mangler stadig min kuffert! Jeg er ved at blive sindsyg! Hvordan er det muligt! Er den en idiot der har snuppet den? Er den tabt ud af flyet? Står den i Budapest og blomstrer? Eller er den et helt andet sted?

Det er sgu da underligt!

Indtil videre er jeg kommet igennem til selskabet 2 gange, hvor jeg bliver bedt om at ringe igen dagen efter. Disse 2 opkald, hvor jeg rent faktisk får en levende person i røret, er ud af over 100 opkald til dem!

Kunne de for pokker ikke bare ringe, og sige "Vi giver dig en check på 10.000kr, så du kan få erstattet dine sager".... Men nej! Der kan gå op til 100 dage før, forsikringen kommer ind over!!!

lørdag den 2. august 2008

Topshop lækkerier..

I jagten på min komplette efterårsgarderobe, måtte jeg jo også lige tjekke Topshop ud. Og overraskende nok fandt jeg flere ting der sagtens kunne passe ind hos mig...

Lang og løs nude top, med det fineste sorte mønster. Har desværre hørt fra en modedulle, at den er en skuffelse IRL.. Men fin er den!
Lys og lang frynsetop - så fin!
Pudderfarvet læderclutch; er vild med slangeskindsdetaljerne på 'flappen'!
Oversize marineblå læserclutch - den ser bare så lækker rå og blød ud!
Creme X-body taske med stor sort sløjfe; ville nok cutte remmen, så man fik en lækker clucth. Sløjfer er min svaghed!
Og så bliver jeg vist også nød til at eje disse skindhandsker fra H&M. De har den fineste sløjfe over håndledet, og en lynlås også ved håndledet - TDF!

Efterårets musthaves!!

Jeg må jo desværre indse at det før eller siden bliver efterår igen. Og selvom jeg ikke burde tænke på sådan noget, før jeg sidder i London, er jeg allerede ved at forfatte en milelang liste over hvad der vil gøre mit efterår/vinter lidt mere fantastisk!

Disse sager er hvad jeg har blikket rettet mod lige i øjeblikket:

  • Kapper: H&M // Rika

  • Wrap Cardigan: ellos // H&M
  • Flade støvler (har endnu ikke fundet nogen)

  • KJOLER!! Topshop  • Og lige lidt drømmetasker  • Tørklæder: Dem er jeg altid på jagt efter. Og når det kommer til tørklæder er det mit farvede område. Det er her jeg får farver ind i garderoben - for har vist indset at jeg udover tørklæder, bare ikke er til de vilde farver..


Alle disse sager skal helst være i så 'kedelige' farver som muligt: Pudder, koksgrå, marineblå, sort.

Home sweet home!

Endelig hjemvendt fra ferie i Syden. Halvbrun og uden kuffert stod MissB i Lufthavnen og følte sig godt og grundigt røvrendt!!!

Nårh men bortset fra en manglende kuffert, var det en ok tur.. Lækker sø at bade i, masser af sol og høje varmegrader!

Ferieflirt blev det dog ikke til i år; dem der kom nærmest var klamme fedtede tyskere og hollændere - NOT!!!