lørdag den 30. april 2011

Fredag


Zara top, Pieces denimleggings, Primark sokker, Zara ballerinaer & Mulberry Jody

I går var jeg et smut i København, mødtes med en masse søde duller (blandt andre Betina, Dorthe og Ditte). Vi startede ud i EnghaveParken til Det Nye Talkshow-finale, og derefter stod den på drinks på Café Klimt. En super hyggelig aften, der endte med McD lige efter midnat..
Bedre billede af mit kluns blev det desværre ikke lige til, var en smule presset da jeg kom fra job og skulle ud af døren igen ;)

torsdag den 28. april 2011

Så billig er Primark
Det er måske svært helt at forklare hvor billigt der egentlig er i Primark - disse køb er vist bare et bevis på at det til tider er usandsynligt billigt. 5 hårbøjler til 1£ - hvor finder man ellers lige 5 hårbøjler til ca. 9 kr? Eller blonde-ankelstrømper til 1£ pr. par... Til sammenligning kostede mine tidligere par fra H&M 30kr pr. par - altså en forskel på 21 kr!

Derudover er der fine cardigans i udmærket kvalitet til 6£, t-shirts til 2£, denimleggings/jeans til 8£ osv. osv. osv..
Primark er altid et besøg værd, der findes meget bras derinde, men man kan være heldig og finde masser af gode ting!

onsdag den 27. april 2011

Farverige clutches
I har helt sikkert set dem på mange andre blogs, men ja disse 2 clutches fra Zara er altså også blandt mine seneste køb fra London. Jeg kunne ikke beslutte mig for farven, så valgte at snuppe både en neutral og en i lækker pink :) Især den pink bliver fantastisk til mine mange sorte outfits..

black'n'blue
Lidt mere fra London..de løse tanktops er fra Zara (til 10£ stykket) og cardi'erne er fra Primark (til 6£ stykket) - sjovt som jeg lige har valgt sort og blå til begge.. jeg er ellers ikke kendt for at gå i alt for stærke farver, men lige den blå kunne jeg ikke stå for. Babysteps..

tirsdag den 26. april 2011

Tilbage til hverdagen!


Primark cardigan, H&M tanktop, H&M haremsbukser, Zara ballerinaer

Var det bare mig, eller var det ekstra svært at komme op i morges? Kunne uden problemer godt bruge et par ekstra fridage. Heldigvis er det jo de gode måneder vi er i, med masser af helligdage. Slet ikke dårligt!

Jeg havde igen et par af London-købene på. Cardiganen fra Primark kostede sølle 6£ - altså 55kr for en cardigan?! Det er jo komplet åndsvagt! Haremsbukserne er i noget helt tyndt stof, og så kan jeg godt lide at de har forholdsvis smalle ben og ikke alt for meget blerøv ;)

Diggi-loo diggi-ley

...alla tittar på mig, där jag går i mina gyllne skor... eller mjah måske ikke helt..

Nye sandaler fundet i Zara. Havde jo skrevet lidt om dem, og da jeg havde fået en mega vabel mellem storetåen og pegetåen(?? Hedder den der...) pga. et par dårlige klipklappere, var disse jo helt oplagte.

mandag den 25. april 2011

Dagens / Barnedåb


Topshop blazer, Only tanktop, Zara chinos, Zara ballerinaer, Zara clutch, Topshop neglelak, læderarmbånd fra kroatisk marked

Jeg har brugt hele dagen til barnedåb, der til alt held blev holdt et helt perfekt sted hvor vi kunne sidde ude og nyde det fineste påskevejr. Så lækkert!

Jeg havde lokket min søster til at lege fotograf, så I kunne få nogle lidt mere interessante outfit-billeder, men hun er sgu ikke helt trænet endnu. Det bedste forsøg blev så det øverste, dog noget grynet..well, hun må da lære det før eller siden :D

Btw. havde jeg 2 af mine London-køb 'på' i dag - chinos og clutchen, som begge er fra Zara. Bedre billeder kommer lige en af de kommende dage. Mangler jo også lige at vise aaaalt det andet.. De lyse chinos er lidt af en overvindelse; de er super behagelige, men jeg kan ikke finde ud af om de lyse bukser bare understreger hvor stolpede mine ben er..well, jeg følte mig temmelig forårsagtig :D

Jeg håber I har fået nydt den sidste påskedag, og er klar til at komme i gang igen i morgen (seriøst, jeg kunne godt lige klare en uge mere!)..

søndag den 24. april 2011

Opfylding af lageret


Som altid når jeg er i London skal der købes Aussie - simpelthen fordi det er de produkter mit hår bedst kan lide. Jeg er især glad for Colour Mate, der endelig er blevet en fast del af sortimentet. Yay!
Anyhow; disse 6 styks kostede mig svimlende 15£ (3 for 2!) ~ 135kr. De samme produkter i eks. Matas havde kostet ca. 550kr. Overprice much?Jeg havde valgt at tage til London i en hedebølge (min. 25grader hver dag! puuuh..), men havde glemt alt om solcreme hjemmefra. Heldigvis er Boots en ven i nøden, og jeg fik hurtigt købt noget solcreme. Heldigt nok kører Boots altid some kind of tilbud, og på næsten alle solcremer var der Buy 1, Get 1 Free - Jo tak!

Det var så lige den blide start af al min shopping. Billederne er netop overført, og eg tager det som altid lige over flere dage. Ellers bliver det sgu lidt overvældende..også for mig..ahem :D

torsdag den 21. april 2011

I tirsdags...


Topshop blazer, Asos tee, Pieces denimleggings, Zara ballerinaer, H&M halskæde

...da jeg drog mod London, så jeg sådan ud :) Ikke det helt vilde, bare helt klassisk, comfy og vigtigst af alt; lige mig!
T-shirten er den jeg bestilte fra Asos, den nåede lige at komme i mandags. Den er helt perfekt og præcis hvad jeg havde håbet på. Nu er jeg bare ret spændt på at se hvordan den opfører sig efter en vask - om den skrider i syningen, krymper osv.. den tid den sorg!

I disse dage, laver jeg ikke meget andet end at slentre rundt og nyder London. Her er skønt, varmt, voldsomt, fantastisk og præcis som London altid er; fyldt med alt for mange fristelser! Bare vent at se alle de ting jeg har købt. Uuups! Zara colorbloock-clutches (ja! flere...), Zara sandaler, Primark stribet blondesag, Zara blazer, H&M mucho hypet parka i rosa (come on, den er sat ned til 10£ herovre, det siger man da ikke nej til!) og mange andre sager!

Jeg har stadig et par dage tilbage, og de står blandt andet på frokost-date med mine søde veninder fra det universitet jeg gik på herovre, kaffe-date med en god kammerat der bor i London og ikke mindst liiige lidt mere shopping..

Hav det fantastisk, you know I will! :D

tirsdag den 19. april 2011

London, Baby!Næsten 25 grader i London... puhh! Hvordan pakker man lige til det, når man sådan ca. har holdt vinter de sidste 5 måneder?
Min kuffert er slet ikke pakket endnu, skal afsted om 2½ time og jeg panikker lidt.. er vist nået lidt frem til en løsning, hvor jeg pakker et par bluser og ellers må købe mig til sommertøj i Primark :D

Ihhh jeg glæder mig! 5 dages hygge, shopping, venindehygge, sol, sommer..


mandag den 18. april 2011

Tip: Tilbud på Matas' striberJeg var lige et hurtigt smut i Matas for at købe den gode gamle makeup fjerner (typisk at løbe tør dagen før man skal rejse..), og fandt ud af at der er tilbud på flere af stribe-serierne. Bland andet var makeup fjerneren på 50% (=22kr) og jeg snuppede 2 stk., den ene var jo faktisk gratis så :D

Den er min ultimative makeup fjerner, og jeg har faktisk været ret trofast mod den siden dengang jeg startede i mine spæde teen-år med at gå med mascara. Få gange har jeg forsøgt mig med andre, men hver evig eneste gang er jeg vendt tilbage efter få dage.

Anyways, tip hermed givet videre :)

søndag den 17. april 2011

Klar, Parat, Ballerinastart!Zara / Topshop / Topshop / Zara

Converse og andre støvler er sat på hylden og jeg har fundet mine 4 yndlingsballerinaer frem. Ikke nok med at vejret i lille DK byder på forår, så er der noget endnu bedre i vente; mit lille London-smut byder nemlig på 20-25 grader og masser af sol. Nuij, jeg glæder mig :)

fredag den 15. april 2011

CupcakeSom lovet får I opskriften på disse lækre cupcakes. Fremover bliver denne opskrift min safe-opskrift, de er præcis hvad en cupcake skal være i krummen..
Opskriften er taget fra en børnebog, som jeg fik af min omor som en del af min kalender/adventsgave i julen. Den er fra Fakta og indeholder overraskende mange gode opskrifter. Og så gør det slet ikke noget at de hele er stillet så enkelt og børnevenligt op. Hvorfor gøre det sværere end det egentlig er?
Jeg har ændret en lille smule i opskriften, da den originale foreslår at man kommer et frossent hindbær i hver cupcake også, men det sprang jeg altså over..

12 ChokoladeCupcakes
60g mørk chokolade (57% er fint)
1,25dl vand
90g blødt smør
225g farin (jeg brugte ½ brun farin og ½ alm. sukker)
2 æg
100g mel
3/4 tsk bagepulver
2 spsk kakao

Smelt chokoladen sammen med vandet i en lille gryde. Rør ved lav varme, holdt godt øje med at det ikke brænder på. Sæt det til side og lad det afkøle.
Æg, sukker og smør piskes godt sammen i en stor skål.
Sigt mel, bagepulver og kakaopulver i. Tilsæt det varme chokolade og rør det hele let sammen.
Fordel dejen i 12 forme. Gerne en papirklædt fast form..
Bages i ca. 35min ved 170grader.
Husk at cupcakes'ne skal køle helt af før der må pyntes!

Frosting
Ca. 75g blødt smør
Ca. 175g flormelis
1½ tsk vanillepulver
Ca. 1 spsk varmt vand
Væden fra et par moste friske jordbær. - jeg brugte min hvidløgspresser :D

Bland smør, flormelis og vanillesukker godt.
Tilsæt jordbærvæden og rør godt igennem. Tilsæt vandet, meget lidt ad gangen. Den rette konsistens er fast men til at røre i.. Husk at smage den til. Frosting er noget sødt stads, så ekstra vanillesukker gør ingen skade!

onsdag den 13. april 2011

13.04.11


H&M bluse, H&M tørklæde, Pieces denimleggings, Converse, eBay læderjakke

Et typisk hverdags-sæt fra mig.. dog lidt mere 'rocket' end jeg er vant til.. den læderjakke giver mig altså en eller anden rock-feeling hehe..

Om lidt går jeg i køkkenet og forsøger mig med en hjemmebagt jordbærkage, igen er det kollegerne der står for skud! :D Ofskrift på de lækre choko/jordbær cupcakes kommer i morgen.

tirsdag den 12. april 2011

Food diary


Hjemmelavet Brunch.. Muums! Pandekagerne var en leftover fra søndag, hvor jeg jo skulle udrydde de der æg. Jeg havde ikke særligt meget mel, så jeg forsøgte mig med 1 fuldkornsmel og 1 alm. mel - sikke en succes! Det er ikke sidste gang jeg laver fuldkornspandekager!


Alle de dersens æg skulle jo bruges, så jeg biksede en portion påskecupcakes til mine kollegaer. Wow de blev gode! Meget bedre end de andre... Disse blev med udelukkende mørk chokolade smeltet i dejen og med frosting der var tilsat et par knuste jordbær. Pure foodgasm!


Smagen af sommer! Svinemørbrad (havde været endnu bedre, hvis den havde været en tur på grillen!), grøn kartoffelsalat (kartofler, agurk, ærter, Cheasy Fraiche 6%) og soyastegte asparges.


Lækre og luftige gulerods/grahamsboller, som blev lavet uden opskrift.

Mandag var en goood maddag :D

mandag den 11. april 2011

'Forever Tee'


Klik, klik, klik og så var denne tee på vej til mig fra Asos. Jeg søger stadig den der helt perfekte grå tee i et loose fit, og håber at denne kan leve op til mine krav :)

søndag den 10. april 2011

PåskeCupcakeJeg opdagede i morges at jeg har virkelig mange æg der skulle bruges sådan inden for kort tid.. og så var det i gang med fantasien..
Jeg har længe gerne ville kaste mig ud i cupcakebageriet, og det var jo en oplagt mulighed i dag. Resultatet blev disse fine sager. Ret vellykkede, hvis jeg selv må sige det :D

Efter et smut i Fakta fandt jeg de små påskeæg, perfekte til at pynte i frostingen, og dermed blev de til påskecupcakes!
Familien var godt tilfredse og mente at jeg sagtens kunne gentage dén succes!

Chokoladecupcakes med vanille/kakaofrosting (12stk)

Cupcakes
100g mørk chokolade (57%)
50g mandler
200g sukker
100g blødt smør
4 små æg / 3 store æg
100g mel
½ tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker

Chokoladen smeltes over vandbad, stilles til afkøling.
Mandlerne hakkes fint, stilles til siden.
Sukker + smør piskes godt. Tilsæt 1 æg ad gangen, pisk grundigt mellem hvert æg.
Sigt mel/bagepulver/vanillesukker i blandingen og vend rundt.
Tilsæt chokolade og mandler, rør godt rundt uden at piske.
Hældes i 12 muffinsforme (gerne papirklædt 'tefal-form').

Bages i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 20min. Stik med en kødnål efter 18min for at tjekke.. der må ikke hænge dej ved :)

Frosting
100g blødt smør
200g flormelis
ca. 3 spsk varmt vand
1 spsk kakao
2 tsk vanillesukker

Smør + flormelis blandes godt, til en ensartet masse.
Tilsæt kakao + vanillesukker og rør det helt ud.
Tilsæt vandet lidt ad gangen.
Når man har en blød men fast masse smøres det på cupcakes'ne med en kniv (eller en sprøjtepose) - og pynt med et eller andet. Jeg fandt de små chokoladepåskeæg i Fakta og synes lige de passede til :D


Jeg havde stadig mange æg tilbage (jaja, sådan går det når man ikke tjekker sit køleskab inden man skal handle!), og syntes derfor mine søde kollegaer også skulle nyde godt af mine cupcakes. Har forsøgt mig med en anden opskrift, så er spændt på hvordan de bliver. Det er også chokoladecupcakes, og så skal de have jordbærfrosting + de små påskeæg på i morgen. Det må da give bonuspoint på jobbet :D

ParkaEN
I går mødtes jeg med en veninde til frokost og en gåtur i min lille by. Da jeg havde sat hende på toget mod København igen, gik jeg et hurtigt smut i H&M. I Divided-afdelingen fandt jeg denne enlige parka, og gav den chancen. Og sikke et held. Den er præcis hvad jeg har eftersøgt, så mere perfekt kunne det da ikke være.. og med en 20% rabat-halløj på iPhone, endte den på 200kr.. Jubii! Nu mangler jeg vist ikke flere jakker foreløbig!

(Btw. er jeg småforarget over størrelserne hos Divided. Jakken er en str.40 - hvilket jeg slet ikke er i nærheden af! Ret komisk! Jeg mindes ellers at Divided plejer at være så pokkers småt.. well, lucky me :D)

lørdag den 9. april 2011

Læderbassen

Her er den så.. læderbassen in action.. I det blødeste læder, der slet ikke er så shiny, som det måske ser ud. Den har absurd lange ærmer, jeg har foldet dem ca. 5cm op indenunder, og alligevel er de godt lange. Det er vist også eneste downside ved den.
Vi skal nok blive glade sammen :D

torsdag den 7. april 2011

Ny læderjakkeDa jeg kom hjem fra job i dag lå denne læderjakke og ventede på mig. Jeg skulle desværre afsted til træning med det samme, så har ikke fået taget ordentlige billeder (og nu er jeg hoppet i nattøj :D).
Den er købt på eBay for ca. 9 dage siden (lev.tiden stod til 10-20dage), servicen er helt i top! Stor inspiration fra Rick Owens, men indtil den dag jeg lige har 10.000+ at smide efter en jakke derfra, er denne en ganske fin erstatning.
Jeg får lige taget nogle billeder en af dagene, så I kan se den lidt bedre :)

Btw. købt hos Black Scissors..

onsdag den 6. april 2011

Sandal-tid?Tjek lige de fine sandaler fra Zara... De er hermed tilføjet til (den efterhånden alt for store) London-liste.. (Gudskelov for at jeg flyver med British, hvor de er mere large med bagage!!)

tirsdag den 5. april 2011

mandag den 4. april 2011

Planlægning & Pleje


Noget af det bedste ved at rejse er planlægningen.. især fordi det indebærer masser af lister. Mmh lister!
Selvom den næste tur går til London, og jeg efterhånden har været en del gange, laver jeg altså nye lister hver gang. Både over hvad jeg skal købe og hvad jeg vil se..
Denne gang vil jeg blandt andet prøve at smage macaroons fra Paul's Cafe (ligger bla. i Covent Garden og lige over for Harrod's. Deres priser er nemlig lidt mere medgørlige end Ladurée inde i Harrod's).
Alle London tips modtages med kyshånd! Det kunne jo være I sad med et lille tip, som er gået forbi min næse :)Mmmhhh! Jordbær... findes der noget bedre? De er ikke danske (men jeg glææææder mig til de kommer frem!), men faktisk rigtig gode.. Og når min Føtex ofte kører tilbud på jordbær er det svært at sige nej. Men come on; 500gram for 15kr er da lidt af et kup!


Min hud går lidt amok i disse dage, det sker altid når sæsonerne for alvor skifter. Om det så er fra kulde til varme eller omvendt gør ikke det store.
Derfor er jeg gået i gang med intensiv pleje.. og ansigtsmasker er jo ikke det værste.

Et lille hyggeligt indslag herfra.. jeg har en rimelig pakket arbejdsuge, så det er ikke det vilde store der sker lige i disse dage :)

søndag den 3. april 2011

Forår ftw!


Topshop blazer, Asos top, Pieces denimleggings, Zara ballerinaer, Pieces tørklæde

Sådan så jeg ud i går - de venner jeg var afsted med rystede på hovedet, fordi jeg havde 'så lidt tøj på', vejret var nemlig noget tvivlsomt da vi tog afsted. Blot 3 timer senere da vi spiste frokost udenfor i den bagende sol, var det dem der fortrød at de havde pakket sig så godt ind :D Forårs-tøj ftw!

Jeg er blevet alt for forvent med at tage iPhone-billeder, en dårlig vane! Må altså lige tage mig sammen og få brugt Nikon'et noget mere...I promise ;)

lørdag den 2. april 2011

Snapshots fra en dejlig lørdag


Her brugte jeg noget af min dag - Experimentarium er præcis som jeg husker det! Derudover er Body Worlds virkelig en interessant udstilling..


Så speciel er jeg :D Via en test hvor man skulle vælge forskellige karaktertræk, fandt computeren svaret. Ret blæret!


En tur på stranden blev det også til - det var dog i den anden ende af Nordsjælland end Hellerup.. dejligt var det nu alligevel at gå en tur i sandet!


Strand, sol, varme og en lun brise...mere fantastisk bliver det ikke!

Min dag har været en af de rigtig gode! Gode venner, hjemmelavet brunch, tur på Experimentarium, udendørs frokost på OVSA (Waterfront Shopping), masser af grin, husfremvising hos en af vennerne og tur til stranden.. og næsten bedst af alt; Soooool! Hold da op det har været et lækkert vejr; både i Hellerup og Hundested!

Jeg håber også I fik nydt den lækre lørdag!

fredag den 1. april 2011

Dagens / Comfy cardigan


Asos cardigan, Only tanktop, Pieces denimleggings, Zara ballerinaer

Denne cardigan er noget af det mest behagelige jeg ejer. Blød, vamset og de perfekte draperinger (hedder det det? altså alt det stof der hænger foran..).
Og det var koldt i morges kl. 5.30 da jeg skulle finde tøj, så det blev den nemme løsning; en cardigan og sorte bukser.

Min aften er ganske afslappet med lækker mad og et par film. God weekend, søde læsere!