søndag den 10. april 2011

ParkaEN
I går mødtes jeg med en veninde til frokost og en gåtur i min lille by. Da jeg havde sat hende på toget mod København igen, gik jeg et hurtigt smut i H&M. I Divided-afdelingen fandt jeg denne enlige parka, og gav den chancen. Og sikke et held. Den er præcis hvad jeg har eftersøgt, så mere perfekt kunne det da ikke være.. og med en 20% rabat-halløj på iPhone, endte den på 200kr.. Jubii! Nu mangler jeg vist ikke flere jakker foreløbig!

(Btw. er jeg småforarget over størrelserne hos Divided. Jakken er en str.40 - hvilket jeg slet ikke er i nærheden af! Ret komisk! Jeg mindes ellers at Divided plejer at være så pokkers småt.. well, lucky me :D)

6 kommentarer:

2300 Happiiiness sagde ...

Den er virkelig fin til dig. Jeg tror hellere jeg må komme i H&M og tjekke deres parka udvalg ud, jeg kunne nemlig også godt bruge en.

Bailey sagde ...

Tak :) De har mange forskellige både i LOGG, Divided og den alm.linie, så det er vist bare at finde den der sidder bedst :)

Ann sagde ...

Fin parka - jeg leder også efter én... ;)

Jeg har forresten også erfaren med at str. er lidt noget rod hos Divided... F.eks. er jeg normalt en str. 46, men jeg kan snildt passe deres t-shirts i str. 42... Det giver jo ingen mening...?

Ann
http://tonightwehavethestars.blogspot.com/

Bailey sagde ...

Ann: Nej hvor skørt med størrelserne! Jeg oplever tilgengæld at jeg næsten aldrig kan passe deres str. 42, fordi jeg har en ret stor barm.
H&M's størrelser giver vist bare ingen mening!

Lise sagde ...

Den ser rigtig fin ud - Jeg oplever ogsaa at jeg skal een til to str op i Divided - tilgegaeld synes jeg at deres hovedlinje er lidt stor i stoerrelserne

Lise
www.detskalsmageafnoget.blogspot.com

Bailey sagde ...

Jeg er helt enig! Jeg er M-L i deres alm. linie, mens jeg ofte synes Trend og Divided er småt.. ret skørt!