torsdag den 21. april 2011

I tirsdags...


Topshop blazer, Asos tee, Pieces denimleggings, Zara ballerinaer, H&M halskæde

...da jeg drog mod London, så jeg sådan ud :) Ikke det helt vilde, bare helt klassisk, comfy og vigtigst af alt; lige mig!
T-shirten er den jeg bestilte fra Asos, den nåede lige at komme i mandags. Den er helt perfekt og præcis hvad jeg havde håbet på. Nu er jeg bare ret spændt på at se hvordan den opfører sig efter en vask - om den skrider i syningen, krymper osv.. den tid den sorg!

I disse dage, laver jeg ikke meget andet end at slentre rundt og nyder London. Her er skønt, varmt, voldsomt, fantastisk og præcis som London altid er; fyldt med alt for mange fristelser! Bare vent at se alle de ting jeg har købt. Uuups! Zara colorbloock-clutches (ja! flere...), Zara sandaler, Primark stribet blondesag, Zara blazer, H&M mucho hypet parka i rosa (come on, den er sat ned til 10£ herovre, det siger man da ikke nej til!) og mange andre sager!

Jeg har stadig et par dage tilbage, og de står blandt andet på frokost-date med mine søde veninder fra det universitet jeg gik på herovre, kaffe-date med en god kammerat der bor i London og ikke mindst liiige lidt mere shopping..

Hav det fantastisk, you know I will! :D

5 kommentarer:

Kira sagde ...

Du ser da fantastisk ud! Og glæder mig til at se alle dine lækre London-køb. :D

Kira sagde ...

Du ser da fantastisk ud! Og glæder mig til at se alle dine lækre London-køb. :D

Karina sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Karina sagde ...

For pokker den er fin til dig, hvad str har du taget den i??? Bliver jo selv helt fristet :)

Bailey sagde ...

Kira: Tak :) Lover at der kommer masser af billeder!

Karina: Jeg har taget den i str. 16, så den ville sidde løst - hvilket den gør :) Hvis jeg skulle have den til at sidde som en normal tee, skulle den nok være en str. 14..