søndag den 24. april 2011

Opfylding af lageret


Som altid når jeg er i London skal der købes Aussie - simpelthen fordi det er de produkter mit hår bedst kan lide. Jeg er især glad for Colour Mate, der endelig er blevet en fast del af sortimentet. Yay!
Anyhow; disse 6 styks kostede mig svimlende 15£ (3 for 2!) ~ 135kr. De samme produkter i eks. Matas havde kostet ca. 550kr. Overprice much?Jeg havde valgt at tage til London i en hedebølge (min. 25grader hver dag! puuuh..), men havde glemt alt om solcreme hjemmefra. Heldigvis er Boots en ven i nøden, og jeg fik hurtigt købt noget solcreme. Heldigt nok kører Boots altid some kind of tilbud, og på næsten alle solcremer var der Buy 1, Get 1 Free - Jo tak!

Det var så lige den blide start af al min shopping. Billederne er netop overført, og eg tager det som altid lige over flere dage. Ellers bliver det sgu lidt overvældende..også for mig..ahem :D

5 kommentarer:

Kira sagde ...

Ah, elsker at se andre folks feriekøb! Glæder mig til de næste dage her på bloggen. :D

Bailey sagde ...

Bare vent og se - der kommer masser af billeder ;)

J'adore blog sagde ...

Aussie er et fantastisk produkt :-)
Men er det meget billigt derover i forhold til i Danmark? :-)

Bailey sagde ...

Ja det er virkelig billigt. Normalprisen for eks. en shampoo er ca. 3,50£ - altså under 35 kr. Samme shampoo koster 90kr i Danmark.

Tine sagde ...

Dine Aussie produkter - hvor købte du dem derovre? Min veninde skal derover til august og jeg tænker jeg vil smide en bestilling efter hende, Aussie er virkelig fantastisk!