mandag den 17. oktober 2011

Yndig opbevaringJeg har i en uges tid gået og sukket over alle de fine æsker man kan finde i Søstrene Grene for tiden. I dag gav jeg efter - og smuttede ind og hapsede 5 styks i forskellige størrelser.
Er blevet så træt af at se på de kedelige sorte klassiske jeg har fra Ikea, disse giver en del mere liv til min reol. De kostede 8-40kr, og er i langt bedre kvalitet end de gamle jeg havde.

Er det forresten kun mig der ikke kan gå i Søstrene Grene uden at komme ud med et eller andet? Butikker som Ikea, Tiger og Søstrene Grene burde skamme sig, de får altid lokket mig i fordærv!!

7 kommentarer:

Min Verden sagde ...

haha .. kan kun give dig ret. jeg falder også altid for alt muligt som man jo sagtens kan leve uden

Kathrine G sagde ...

Ih de er fine. Jeg må i SG i morgen. Jeg kommer der faktisk næsten aldrig, men nu bor jeg næsten nabo med en, så mon ikke jeg kommer til at kigge forbi lidt oftere :D

Debbie sagde ...

jeg elsker elsker ELSKER også Søstrene Grene, så jeg kan aldrig gå ud af en af deres butikker, uden at købe noget med. It's just so mean - men bankmand liker dem ikke ;-)

Bailey sagde ...

Min Verden: Man kan sagtens leve uden, men de er alligevel lidt uundværlige :D

Kathrine: Jeg ville ikke kunne styre det hvis jeg var nabo med en SG :D


Debbie: Det er så ondt! Tror også den slags butikker er bankmænds værste mareridt ;)

Beam sagde ...

^JA, det er kun dig, Bailey. (Or not... ;o)) Var selv lige forbi og købe et par akrylkasser og stod også og tænkte et par minutter over, om de fine æsker skulle med hjem.
Fine, det er de i hvert fald.

Milla sagde ...

Jeg hapsede også lige 2 i går, og satser på at jeg skal ind og have flere af dem ;) De er SÅ fine!
Og nej, du er ikke den eneste! Jeg kom også ud med alt for meget. Haha

Bailey sagde ...

De butikker lever vist godt at svage sjæle som os ;D

Milla: Jeg har også fundet ud af at 5 stk er alt alt for lidt. De liver så fint op i min reol, og jeg har så meget bras der ville have det meget bedre i en fin æske :D