torsdag den 13. oktober 2011

I dag har jeg... #2


...haft sort tøj på, men med min dejlige gammelrosa parka fra H&M ud over. Det var godt nok liiidt koldt, men jeg er ikke helt klar til det med vinterjakke endnu. Har dog været nødt til det på jobbet, da jeg jo er en del ude. Men når jeg skal noget efter job, bliver den altså skiftet ud med en parka eller blazer. Basta!

...sagt farvel til en kær ven. Efter 3½ år besluttede jeg at det var tid til at sælge min East West Bayswater fra Mulberry. Det tog meget overvejelse, men siden den ikke har været i brug i næsten et år, måtte det være den rette tid. Jeg er dog rigtig glad for salget, jeg fik den ønskede pris for den + det var en sød dame der overtog den. Er sikker på hun nok skal passe på den.

...haft bordeaux negle. Denne sæsons helt store farve...jeg har endnu ikke fundet noget tøj jeg må eje i den farve, så so far holder jeg mig til neglene..kan næsten ikke huske hvornår jeg havde en anden farve på end denne.. Ren perfektion!

...været ude for en vaske ægte evakuering! Oh yeah, jeg var ude for at lure butikker, og ca. 30sek. efter jeg var gået ind i den første butik, blev der kaldt "Kode Rød" i centerets højtaler, som åbenbart betød brand. Spøjs oplevelse, og det var vist slet ikke så dramatisk som det virkede lige i øjeblikket.


...spist en af livretterne til aftensmad. Mums! Kylingeoverlår bagt i ovnen oven på kartoffelbåde med masser af salt og oregano. Prøv det!

Og det var så min dag, har I haft en god dag? :)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Suk, jeg ville også have tungt hjerte hvis jeg skulle sige farvel til en af mine tasker.
Lækker ret, elsker også sukkerærter, kan nemt guffe en pose før de overhovedet når at blive tilberedt, hihi
Hvad laver du i øvrigt? studerende?

Bailey sagde ...

Det var et trist farvel, selvom jeg ikke havde brugt den i en evighed!
Sukkerærter er mums :D
Jeg arbejder skam..