mandag den 12. september 2011

I ny kjole // Blog-tanker

Det går ikke for godt det der med at blogge..jeg kan ikke undskylde mig med at jeg har strygende travlt, i hvert fald ikke mere end normalt. Jeg har bare haft forskellige overvejelser om hvad jeg ville med min blog. For det findes så mange fantastiske af slagsen derude, at jeg til tider synes jeg selv er lidt blah.. menøh... kan alligevel ikke slippe det helt! Så ja, jeg hænger forhåbentlig i lidt endnu :)

I lørdags holdte jeg min fødselsdag for de nærmeste venner. Temaet var børnefødselsdag - i en voksenudgave :D Jeg havde skattejagt, spise-snørebånd-konkurrence og kagekone til dessert. Og hele lejligheden var pyntet op med balloner og flag. En kæmpe succes!
Til lejligheden havde jeg købt denne kjole fra Asos, som jeg med garanti kommer til at elske i lang tid.


Asos kjole, Topshop ballerinaer, Primark armbånd, store Pieces stjerneøreringe


Lettere nervøs for om temaet ville være en succes... heldigvis var mine skønne venner vilde med idéen! Det er ikke sidste gang jeg holder en fest med tema!

7 kommentarer:

Janni S. sagde ...

Hej Bailey...
Jeg har siddet og kigget lidt på dine indlæg om London. Har du noget must-buy dullegrej (udover Aussie), som bare skal købes med hjem, når man endelig er i London?

På forhånd tak.

PS:
Din blog er bestemt ikke Blah i forhold til alle de andres. Jeg kan godt lide, at den er personlig, og at du ikke er så dullet som nogle af de andre populære bloggere. :)

Bailey sagde ...

Hej Janni :) Først tak for de meget søde ord!! Dem er jeg rigtig glad for.

Mht. London-dullegrej køber jeg altid: Boots neglefile (de hedder Emmery Board - aflange, som regel med Boots logoet på), Sally Hansen mousturishing nail polish remover. Begge kan du se i dette indlæg http://missbailey87.blogspot.com/2011/01/neglepleje.html
Derudover er det bare et must at gå på opdagelse i Boots og Superdrug, der altid har tilbud og 2for1 på alverdens sager. Især makeup er billigt!

Rigtig god tur :) Jeg vil osse til London!!

Katja sagde ...

jeg må give Janni ret, jeg er også fast læser og elsker din blog netop fordi du er mere jordnær end de andre :-)

-Katja

fashionbysobczak.blogspot.com

Bailey sagde ...

Tusind tak, Katja!

Anonym sagde ...

Jeg tilslutter mig ærbødigt de to andre damer - din blog har noget autentisk, hyggelig og persont over sig netop fordi den ikke er så kendt. Det er noget ingen af de store blogs mestrer at fange :)

Keep on going! :)

Anonym sagde ...

* personligt.

Bailey sagde ...

Wow mange gange tak for de søde ord! :)