onsdag den 28. september 2011

DIY
Som jeg hintede forleden, har jeg igen haft gang i broderigarnet. Denne gang blev det til 2 forskelligt slags.

Det røde er super nemt; tag så mange snore, som man synes det skal være tykt - jeg brugte 5 - af en vilkårlig farve. Vælg den farve selve armbåndet skal være. Klip snorene ca. 30cm. lange, så der er plads til at binde knuder. Den røde snor lavede jeg dobbelt så lang, fordi den skal snoes stramt mange mange gange omkring de 5 andre snore. Det passede helt fint i længden.

Det 'flettede' er lidt sværere. Jeg brugte den klassiske slentre-metode. Er ikke sikker på hvor mange der kender til at slentre, men det er noget jeg har lært på jobbet. Det går egentlig ud på at flette med 5 farver.
Vælg 5 farver, klip én af hver på ca. 60 cm. Læg dem dobbelt, og bind en knude ca. 5cm. fra enden.
Sæt den korte ende fast i noget der holder godt. Nu har man 5 lange løkker. Del dem, så de er helt adskilt. Sæt 2 af dem på hhv. ringfingeren og langfingeren på venstre hånd. De 3 andre skal på hhv. ring-, lang- og pege fingeren på højre hånd.
Nu skal venstre pegefinger stjæle højre ringfingers løkke. På højre hånd, rykker snorerne 1 gang til højre.
Nu skal højre pegefinger stjæle løkken fra venstre ringfinger, og løkkerne på venstre hånd rykker 1 gang til venstre. Således skal den ledige pegefinger altid stjæle fra den modsatte hånds ringfinger....
Sådan fortsætter man til man når den ønskede længde. Jeg fik det langt nok til at det kunne nå rundt om håndledet 2 gange.

Håber mine instrukser var ok...ellers spørg endelig løs :) God slentring og snoning :D

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hejsa,
Det er ikke lige relevant for dit fine armbånd, men jeg vil alligevel høre om du kan hjælpe. Jeg har nemlig kig på de fine chelsea boots fra asos, du tidligere har vist. Og du skriver noget med en kode, så man kan få dem billigere? Er det noget du vil dele?
Tak for en super blog!
/emilie

Bailey sagde ...

Det var denne kode man kunne bruge HAPPYLFW - men jeg er ikke sikker på at den stadig virker :)