søndag den 22. maj 2011

Fotonørderier: Nyt objektiv?


Nu går der lige lidt foto-nørd i bloggen; Er der nogen søde læsere der har erfaringer med Tamron objektiver? Alle erfaringer, tips og råd modtages med kyshånd!

Jeg er nemlig på jagt efter et større objektiv til mit Nikon D3000 og da jeg ikke lige har de 6000kr til et Nikon objektiv, prøver jeg at finde så mange infomationer om Tamron'et der koster en del mindre..

5 kommentarer:

C sagde ...

Hehe, pudsigt nok lurer jeg selv på nyt objektiv til mit Nikon, og jeg har også overvejet Tamron.. Min onkel er super fotoekspert, så jeg har skrevet til ham, men mener at han tidligere har omtalt Tamron (positivt).. Men skal nok vende tilbage når jeg har hørt fra ham hvis det er :D

Bailey sagde ...

Det må du meget gerne søde!

Jeg har haft kig på Sigma og Tamron. Tamron får umiddelbart bedre reviews - og så er det endda billigere end Sigma..

C sagde ...

Nå, min onkel var ikke videre begejstret for det objektiv fra Tamron (jeg linkede til det).. han har selv haft et derfra, som han endte med at bytte, da han ikke synes det var godt nok. (men han er jo også halv proff så han går MEGET op i det ;)).

Han sagde at han helt ærligt synes jeg skulle bruge pengene på et Nikon objektiv.. han sendte mig et link på et 55-200 mm objektiv som pt. faktisk er på tilbud til halvpris, så det er billigere end det fra Tamron!

Skal lige se om jeg kan finde linket til dig igen somewhere.. (du får det evt. lige på FB).. Jeg er hvertfald MEGET fristet af det!

Anonym sagde ...

Glas koster og det er en verden til forskel på Tamron, Sigma og de originale - undtaget i nogle få tilfælde! Hvad skal du bruge dit objektiv til?
Der er jo en grund til at nogen ting er dyrere end andre :-)

Bailey sagde ...

C: Tak søde. Æv, det var da ikke så godt at høre.. Jeg ville helst undgå at skulle have et 55-200, dovenskaben længe leve men det virker bare uoverskueligt at skulle slæbe rundt på 2 objektiver.
Du må meget gerne sende mig linket, alligevel :)

Anonym: Ja det gør det desværre.. håbede lidt at det bare var navnet man betalte for ;)
Det skal primært bruges til at tage billeder af familie-begivenheder og småting herhjemme. Jeg er ikke prof. eller har super styr på fotografi, men bare sådan lidt hobby-niveau :)