mandag den 5. juli 2010

Røde negle fra PiecesI fredags var jeg et smut i Lyngby Storcenter, hvor jeg fik købt lidt forskelligt. Det første jeg faldt for var denne fine neglelak fra Pieces. Normalt køber jeg af princip ikke 'billige' lakke, fordi de bare aldrig er gode på mine negle (Depend er eks. elendig på mig :( ).. Jeg var dog så vild med denne farve at jeg tillod mig at bruge 20kr (!!!!!), for at finde ud af om jeg kunne pull of en så klar rød. Og synes egentlig det er ganske fint... kan da slet ikke vente med at bruge den på ferien når jeg har fået en bedre kulør..

Hvis jeg hurtigt skal sige lidt om Pieces-neglelakke, er den lidt tynd, men super nem at lægge. Denne farve er opnået med kun et lag. Jeg ved endnu ikke med holdbarheden, da jeg først i aften har lagt et ordentligt lag... Men til de 20kr går det nu nok, hvis den kun holder til en enkel aften.

2 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

Den ser ret flot ud den røde farve, og til 20 kr. kan jeg godt forstå du købte den!

Bailey sagde ...

Ja, det var altså noget af et kup :) Og så er der vist fast tilbud, så man kan få 3 for 50kr. Dog var der ikke lige nogle af de andre farver der sagde mig noget..