torsdag den 3. november 2011

Indkøb til nytårIgen i år skal jeg stå for vennekredsens nytårsfest, og jeg er allerede i gang med at planlægge (♥ Lister!!!!!). Så da min mor skulle i IKEA forleden, bad jeg hende købe 4 af disse rammer med. De skal bruges til aftenens menukort - en idé jeg har ville bruge i laaang tid. De koster sølle 7kr. stykket, og er bare i plastik. Er sikker på det nok skal blive en succes at gæsterne kan følge med i aftenens menu..jeg leger btw. med idéen om 5-retter.. det er jo nytår, og med (forhåbentlig) 14 gæster er budgettet også godt stort :D Har I nytårsplanerne på plads?

7 kommentarer:

Betina, Styled Our Way sagde ...

Super fin idé :) Du holder altså de fede fester lyder det til. Jeg har endnu ingen planer til nytår, men det er heller ikke noget jeg går synderligt op i :)

Michelle sagde ...

Rigtig fin idé!
Åh 5 retters menu! - Må jeg komme med? ;)

Lika sagde ...

Ej hvor fint egentlig. Det lyder spændende med 5 retter. Jeg skal fejre nytår i Sydney, Australien. Blir nok på stranden :)

Bailey sagde ...

Betina: Haha, de ender faktisk altid ret godt :) Jeg tager bare nytår som endnu en undskyldning for at arrangere en fest!

Michelle: Tak - og ja da, alle kommer bare ;) bliver måske liiidt knebent med pladsen..

Lika: Tak, er også selv vild med idéen. Dine planer lyder bestemt ikke dårlige! Gad da godt sidde i nede i varmen..

Milla sagde ...

Fed idé! Det kan godt være jeg stjæler den ;) Jeg skal nemlig hoste dette års nytårsfest for veninderne - for første gang :D

Bailey sagde ...

Du stjæler bare løs ;) Lyder dejligt med en veninde-nytårsfest!

Cecile Printz sagde ...

Jeg er slet ikke kommet så langt endnu! Men det er en super god idé hvert fald. ^^