mandag den 22. november 2010

Juleønsker 2010

Nu er der kun en måned til juleaften, og jeg har uddelt ønskeliste til familien. Derfor tænkte jeg at det passede meget godt at vise frem på bloggen - måske så nogen kan hente inspiration..? Jeg elsker selv at læse ønskelister, finder ofte ting jeg havde glemt jeg ønskede mig..

Jeg har primært 3 kategorier, som alle ønsker kan deles ind under; Dullegrej, bøger og bolig..

Osis Dust It - et ret kendt produkt i blogverdenen. Jeg har endnu ikke fået afprøvet det, men så mange roser kan da ikke være helt forkert! Jeg har flere gange overvejet bare at købe den, men nu ryger den i første gang på listen.
Chanel Rose Confidentiel - en lak jeg allerede har blogget om. Er ikke sikker på at jeg kan vente helt til jul, for den er altså bare super fin!
Diorshow Unlimited - en fantastisk mascara! Jeg er dog alt for nærrig til at give 200kr for den, og glemte fuldkommen at købe den i lufthavnen da jeg var i London. Det er min 'weekend-mascara', altså den der kommer på når jeg skal ud. Den giver nemlig så dramatiske øjenvipper, at den er en tand for meget i hverdagene.. i hvert fald til mine øjne ;)
Caroline Fleming, Baronessen går i køkkenet & Baronessens sunde fastfood - Jeg synes Caroline er alletiders, og de opskrifter jeg har set fra bøgerne er bestemt lækre og ligetil.
Marilyn Monroe, Fragmenter - Hvem elsker ikke Marilyn!?
Sara Blædel, Dødsenglen (udkommer d. 7/12) - Jeg er stor Sara Blædel-fan, og kan slet ikke vente på næste bog i serien om Louise Rick! (min tante har allerede sat sig på denne, så den er jeg sikker på at få :D)
Kenwood Stavmixer (HB665) - Virkelig smart stavmixer, der kan det hele. Knuse is, hakke, piske osv. Jeg ejer hverken en blender, stavblender eller en håndmixer - derfor er denne da et oplagt valg!
Hoptimist Bimble Lilla/Baby - Den ville pynte så fint sammen med mine to små andre Hoptimister i lyserød og lyseblå.
Omaggio Vase Mellem grå/sort - Jeg elsker designet på Omaggios produkter, og har flere ting i kikkerten. Denne vase ville være den perfekte start på mit Omaggio-forhold!
UNO classic - Jeg har stort set ingen spil efter jeg flyttede hjemmefra, og jeg synes UNO hører til i et hvert hjem!
Tangent DAB-radio - Har ønsket mig en DAB-radio i flere år efterhånden. Nu må det da snart lykkes!
Nikon ML-L3 Nikon fjernudløser - En fjernudløser ville gøre det meget nemmere at tage billeder. Både af outfits, men eksempelvis også på ferier, hvor hele familien gerne skulle være på billedet!
Eva Trio tebrygger /sort - Enkelt design, og ret smart! Hit!
The More The Merrier lysestage /sort- Lækkert design, som ville se perfekt ud på mit stuebord!


Udover de viste ønsker, har jeg også en fast liste med Disney-film jeg mangler i min samling.. men den er jo ikke så sjov at vise frem..

1 kommentar:

Fru H-T sagde ...

Sikke nogle fine ønsker! :)
Næsten lige så fine som mine! ;-)