søndag den 21. november 2010

False Lashes...
Jeg har en idé om at forsøge mig (igen!) med kunstige vipper på lørdag - MEN, jeg har brug for lidt erfaringer/gode råd!
Jeg har kun én gang før prøvet mig med den slags, og det er altså næsten 4 år siden.. Dengang kan jeg huske at de ikke sad ordentligt fast helt ude i enderne, og efter et par timer hev jeg dem af.. Jeg mener det var en pakke fra Matas til ca. 50kr jeg havde købt.

Nu er det så at I kommer ind! Jeg vil egentlig bare gerne have tilført lidt fylde og længde, så altså ikke nogen overdimensionerede psyko lashes ;) Gerne i stil med Eva Longoria/Jennifer Lopez på billederne..
Alle erfaringer kan bruges - tips og tricks, til at vipperne bliver siddende hele dagen (festen starter kl. 14, så de skal gerne kunne holde i mange timer!)..
Og ikke mindst, er der nogen mærker der er meget bedre end andre (sådan inden for økonomisk rækkevidde), nogen mærker jeg skal holde mig fra?
Jeg har læst mig lidt frem til at MAC skulle være noget af det bedste, men det er sgu ikke lige til at få fat i her i nærheden..

Speak! ;)

6 kommentarer:

Rikke sagde ...

Hej, jeg har brugt dem fra Matas en del gange og jeg har bedst erfaring med at købe "de hele vipper" og ikke buketterne! (det tager en KRIG) og nogle "neutrale" for det er rigeligt til mig, man vil jo nødig ligne en Drag ;)

Ellers så tjek på youtube, der er mange gode videoer til hvordan man sætter dem godt og rigtigt på, det bedste råd er vist at give sig god tid til det. Mål vipperne først og klip evt. lidt af 'ydervippen' af så det passer med dit øjemål. Så tager du lim på vippen, lidt regeligt (limen bliver ofte gennemsigtig når det tørre ellers kan det redes med øjnskygge) og pust lidt på limen inden du sætter vippen op på øjet så sidder det bedre når limen ikke er helt våd. Så holder du bare lidt på den og venter lidt og tjekker om den sidder der, ellers tilføjes der lidt lim med en vatpind, og så går du ellers bare igang med øjnskykke og mascare osv. :) Håber du kan bruge det :) Held og lykke med det og husk øvelse gør mester!

Bailey sagde ...

Rikke: Tusind tak! Det er lige sådan nogle råd jeg leder efter :) Måske fejlen sidst skete fordi jeg ikke havde målt efter!?
Kan godt tyde på at jeg skal købe et par pakker og så prøve mig frem de næste par dage..

mschouw sagde ...

Har ikke noget input til brug af "false lashes" - men husk at Magasin nu sælger MAC online.

Bailey sagde ...

mschouw: Tak, vidste jeg egentlig godt.. men synes måske over 100kr bliver lidt for meget :)

Mette sagde ...

Find en god lim. Depend fra Matas er super! Den holder hele natten og også gerne dagen efter.

Læg øjenskygge og en kraftig sort eyeliner

Mål om bredden passer
Bøj dem gerne lidt
Kom lim på øjenvipperne
Tag fat om dem med en pincet
Vent cirka 10 sekunder vil jeg tro
Sæt vippen på midten
Derefter pres dem ind i siderne
Hvis de ikke helt vil sidde fast, så vent med at presse dem ind i siderne, til limen er blevet lidt mere tør.

En anden metode, som jeg også er blevet glad for:
Læg øjenskygge og en kraftig sort eyeliner
Find øjenvipperne og mål dem til
Find en eyelinerpensel du ikke er vildt glad for og kom lidt lim på den.
Kom straks limen på dit øjenlåg henover den sorte eyeliner
Sæt øjenvipperne på med det samme, igen fra midten og ud.

Den sidste metoden er super. Man føler ikke at man har lim over det hele og man skal ikke vente på at limen tørrer lidt.

Derefter mascara og måske lidt ekstra eyeliner.

Bailey sagde ...

Tusind tak Mette, rigtig gode guides! Det lyder jo til at det er ganske overskueligt!
Jeg må en tur forbi Matas i morgen :)