tirsdag den 6. december 2011

Se hvad jeg kan:



....dygtige mig ;)

I weekenden var jeg på kagekursus hos Specialkøbmanden, hvor vi skulle lære dekorere kager. Min endte med at se således ud - meget enkelt og nem. Der er masser af små skønhedsfejl, det var første gang jeg rigtigt arbejdede med fondant (sukkermasse). Det var langt nemmere end jeg havde troet, og jeg er slet ikke afskrækket endnu!

Har I fået blod på tanden, men synes de danske sider er alt for dyre - kan det godt betale sig at kigge på denne hollandske webshop (hvor det endda står på engelsk). Priserne er langt under ex. Specialkøbmanden, et eksempel er en tube farve der koster 38kr i Danmark. På den hollandske side koster den 2€ ~ 15kr.
Og går man flere sammen om at bestille er de 10€ i porto hurtigt delt ud, og indtjent. Tip hermed givet videre :)

10 kommentarer:

MichellesModeslam sagde ...

Waw, hvor er den flot! Skønhedsfejl? Jeg kan ikke se dem. Det er da et imponerende resultat, især når det er første gang! Det er jo et helt kunstværk. :D Som jeg dog godt kunne spise. :P *savle savle* Hvad er der indeni? :)

Bailey sagde ...

Tak for de søde ord :)
Indeni er det en chokolade'konfekt'-kage, en helt tæt tung chokoladekage, der var lavet på forhånd på kurset..smagte super godt :)

Louise sagde ...

Ihh, jeg ville gerne kaste mig ud i det dér kage-halløj, men tror ikke jeg har hverken budget eller tålmodighed til det.

Super fin kage!

Katja sagde ...

eeej du er simpelthen så god til det der med kager, mums

-Katja

fashionbysobczak.blogspot.com

Vanessa sagde ...

Hvor er den bare fin! :D

Bailey sagde ...

Tak for de pæne ord ♥

Louise: Jeg ville ønske jeg lige havde budgettet til det, for så ville jeg gå amok i diverse kage-ting.
Synes ikke det kræver den store tålmodighed, for det er mega nemt at arbejde med. Fondant knækker/revner ikke bare lige sådan - hvilket jeg ellers troede.. Jeg har i hvert fald fået lyst til at prøve igen :)

Bailey sagde ...

Haha jo sagtens ;) Måske det bliver lidt omstændigt med transport fra nordsjælland til det jyske ;)

Man ælter først fondanten godt igennem og så ruller man med en speciel kagerulle. Når det har den ønskede størrelse, løfte man det forsigtigt over på kagen. Så bruger man en slags udglatter, man stryger rundt ovenpå, så der ikke er nogle luftbobler, og så er det bare at få til at sidde helt tæt på siderne... Det tager lidt tid, men går overraskende nemt :)

Cecilie Printz sagde ...

Den er ellers vildt cool! :-D

Bailey sagde ...

Tak :)

Jo sagde ...

Hold da helt op hvor er den blevet flot! Jeg har også lyst til at tage på kagekursus nu. Ej, hvor fedt! Godt gået.