torsdag den 8. december 2011

Juleønsker // dullegrej & smykker

Her kommer 2. og sidste del af mine juleønsker - med lidt dullegrej og hele 2 par øreringe.* Perleøreringe // Ca. 50% af tiden går jeg med perleøreringe. Fordi det er simpelt og klassisk. Derfor vil jeg rigtig gerne have et par ægte i den rette mellemstørrelse.

* Morrocanoil // Lovprist olie til håret, som jeg rigtig gerne vil afprøve!

* Georg Jensen Margueritter // Efter nytår må der højst sandsynligt ikke produceres flere Margueritter (pga. noget med for højt blyindhold) - og derfor vil jeg altså nå at have fat i et par inden. Pæne og klassiske.

* 2 x L'oreal mascara - Telescopic Clean Definition + Telescopic Carbon Black // Jeg bruger disse 2 sammen, og de giver de vildeste vipper. Helt genialt!

* Elizabeth Arden 8hour cream // Ikke så meget at sige, den klarer det hele og jeg er ved at løbe tør.

Har I nogle gode dullegrejs-ønsker? Jeg synes altid den kategori er lidt svær, for hvis det er ting jeg bruger fast og løber tør for køber jeg jo selv en ny...

2 kommentarer:

Maja sagde ...

Du har helt ret i, at Elizabeth Arden er en sand lifesaver! isærnu når vi går den kolde vintertid i møde.

Hvis du skaffer olien til håret må du meget gerne komme med en lille anmelding af den (;

Jeg fandt din blog ved et tilfælde, og jeg må sige at jeg er glad for at jeg klikkede med herind! :) rigtig dejlig blog med masser af inspiration.
Ville blive meget glad hvis du gad svinge forbi min blog. Den er ny men og jeg kæmper stadig en del med den :-)

Sebrina og Nicolai sagde ...

Håber du har haft en dejlig jul, og evt. fået lidt af det du ønskede dig? ;)
Vil bare komme med en lille anbefaling ifht. den olie du ønsker dig til håret. Prøv at købe det der hedder arganolie i Helsemin f.eks. Det koster kun 100 kr for en flaske der kan holde længe, og det skulle være det samme, det dufter bare ikke lige så godt. Det er også super godt til ansigtet ;)

og godt nytår også ;)