mandag den 5. december 2011

Juleønsker // Bolig

Det går sgu ikke for hurtigt lige for tiden...eller jo, ude i den virkelige verden gør det - og derfor har jeg slet ikke været forbi bloggen hele sidste uge. Men nu er jeg tilbage for fulde drøn, og har en masse i ærmet til jer :D

Starter med første del af mine juleønsker - dem til boligen.* Slik-fade fra Susanne Liebe // De er så fine, og ville uden tvivl pynte på mit stuebord.

* Sprøjteposesæt med forskellige tyller
// Et must når jeg laver cupcakes. Det bliver bare lige det finere


* UNO
// Totalt yndlings kortspil, men det jeg havde var til deling med min søster, og opholder sig derfor hos min mor. Vil selvfølgelig have mit helt eget!


* Omaggio vase // Allerhelst i medium med sorte og grå striber. Men ville også bliver glad for den helt store og i andre farver.

* Sarah Blædels De Glemte Piger
// Endnu en bog i serien om Louise Rick, er spændt på at læse hvad der nu skal ske. (og er ret sikker på at få den, da det er en tradition at min tante altid giver mig en bog + noget andet godt)


* Wilfa stavblender-sæt
// Jeg ejer hverken en blender, elpisker eller stavblender, derfor ville denne være helt perfekt. Pladsbesvarende og pokkers smart!


* Form til mini cupcakes
// Vil gerne prøve at lave mindre kager, og det er altså bare meget nemmere med en form.


* Læderugle fra Züny
// Den er bare sød, og ville være perfekt hjemme hos mig!Hvad ønsker I jer?? Jeg vil mægtig gerne inspireres!
I år har jeg skrabet min ønskeliste ned til ting jeg virkelig gerne vil have. Så alt det praktiske og kedelig er skåret fra, så ingen håndklæder eller

2 kommentarer:

Cecile Printz sagde ...

Skønne ønsker! Uglen er virkelig sød. :-)

Bailey sagde ...

Hehe, ja den er slet ikke til at stå for!