tirsdag den 13. december 2011

3 gode filmNår man nu er ramt af en god omgang forkølelse, må den bedste medicin være en god dosis julefilm, Jude Law og Ryan Gosling. Julestemning og pæne mænd..haps! Disse 3 film er nogle af mine favorit chick-flicks!

mandag den 12. december 2011

SolstrejfNu hvor vinteren viser sig fra sin kedelige side, er det rart at kigge på billeder som disse, for at huske at det for kort tid siden stadig var alverdens farver i skoven.. Selvom det er en hyggelig årstid, glæder jeg mig nu alligevel til det igen bliver forår...

fredag den 9. december 2011

Isolde


...nu med lille julestrejf i skriften :D

I går aftes klikkede jeg denne fine tunika/kjole hjem...måske den skal bruges juleaften med fine smykker til... Forestiller mig i hvert fald der er plads til masser af flæskesteg, and, brune kartofler og SOVS ;)

Den er fra Gina Tricot og kan fås lige HER :)

torsdag den 8. december 2011

Juleønsker // dullegrej & smykker

Her kommer 2. og sidste del af mine juleønsker - med lidt dullegrej og hele 2 par øreringe.* Perleøreringe // Ca. 50% af tiden går jeg med perleøreringe. Fordi det er simpelt og klassisk. Derfor vil jeg rigtig gerne have et par ægte i den rette mellemstørrelse.

* Morrocanoil // Lovprist olie til håret, som jeg rigtig gerne vil afprøve!

* Georg Jensen Margueritter // Efter nytår må der højst sandsynligt ikke produceres flere Margueritter (pga. noget med for højt blyindhold) - og derfor vil jeg altså nå at have fat i et par inden. Pæne og klassiske.

* 2 x L'oreal mascara - Telescopic Clean Definition + Telescopic Carbon Black // Jeg bruger disse 2 sammen, og de giver de vildeste vipper. Helt genialt!

* Elizabeth Arden 8hour cream // Ikke så meget at sige, den klarer det hele og jeg er ved at løbe tør.

Har I nogle gode dullegrejs-ønsker? Jeg synes altid den kategori er lidt svær, for hvis det er ting jeg bruger fast og løber tør for køber jeg jo selv en ny...

onsdag den 7. december 2011

05.12.11H&M skjorte, Monki nederdel, Zara ballerinaer, Pieces armbånd, Noa Noa halskæde

Forleden så jeg sådan ud. Ikke noget fancy-pancy. Plain and simple, lige som jeg plejer :D

..nu vil jeg drøne af sted på arbejde, inden jeg i aften får besøg af min mor. Vi skal shoppe julegaver på nettet til min søster...skal nok blive hygsomt! Hav en dejlig dag :D

tirsdag den 6. december 2011

Se hvad jeg kan:....dygtige mig ;)

I weekenden var jeg på kagekursus hos Specialkøbmanden, hvor vi skulle lære dekorere kager. Min endte med at se således ud - meget enkelt og nem. Der er masser af små skønhedsfejl, det var første gang jeg rigtigt arbejdede med fondant (sukkermasse). Det var langt nemmere end jeg havde troet, og jeg er slet ikke afskrækket endnu!

Har I fået blod på tanden, men synes de danske sider er alt for dyre - kan det godt betale sig at kigge på denne hollandske webshop (hvor det endda står på engelsk). Priserne er langt under ex. Specialkøbmanden, et eksempel er en tube farve der koster 38kr i Danmark. På den hollandske side koster den 2€ ~ 15kr.
Og går man flere sammen om at bestille er de 10€ i porto hurtigt delt ud, og indtjent. Tip hermed givet videre :)

Shake Up ChristmasDet er aldrig helt jul før jeg har set Coca Colas julereklame...den er så sød og giver den helt rette julestemning!

mandag den 5. december 2011

Juleønsker // Bolig

Det går sgu ikke for hurtigt lige for tiden...eller jo, ude i den virkelige verden gør det - og derfor har jeg slet ikke været forbi bloggen hele sidste uge. Men nu er jeg tilbage for fulde drøn, og har en masse i ærmet til jer :D

Starter med første del af mine juleønsker - dem til boligen.* Slik-fade fra Susanne Liebe // De er så fine, og ville uden tvivl pynte på mit stuebord.

* Sprøjteposesæt med forskellige tyller
// Et must når jeg laver cupcakes. Det bliver bare lige det finere


* UNO
// Totalt yndlings kortspil, men det jeg havde var til deling med min søster, og opholder sig derfor hos min mor. Vil selvfølgelig have mit helt eget!


* Omaggio vase // Allerhelst i medium med sorte og grå striber. Men ville også bliver glad for den helt store og i andre farver.

* Sarah Blædels De Glemte Piger
// Endnu en bog i serien om Louise Rick, er spændt på at læse hvad der nu skal ske. (og er ret sikker på at få den, da det er en tradition at min tante altid giver mig en bog + noget andet godt)


* Wilfa stavblender-sæt
// Jeg ejer hverken en blender, elpisker eller stavblender, derfor ville denne være helt perfekt. Pladsbesvarende og pokkers smart!


* Form til mini cupcakes
// Vil gerne prøve at lave mindre kager, og det er altså bare meget nemmere med en form.


* Læderugle fra Züny
// Den er bare sød, og ville være perfekt hjemme hos mig!Hvad ønsker I jer?? Jeg vil mægtig gerne inspireres!
I år har jeg skrabet min ønskeliste ned til ting jeg virkelig gerne vil have. Så alt det praktiske og kedelig er skåret fra, så ingen håndklæder eller